ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα ταινία «Karate Kid» με τους Τζάκι Τσαν και Ραλφ Μάτσιο

Ο Τζάκι Τσαν (Jackie Chan) και ο Ραλφ Μάτσιο (Ralph Macchio), οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε ξεχωριστές ταινίες «Karate Kid» με διαφορά δεκαετιών, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία νέα ταινία από τη Sony Pictures που θα διαδραματίζεται στον κόσμο των πολεμικών τεχνών.

Αν και οι λεπτομέρειες για την πλοκή της νέας ταινίας κρατούνται κρυφές, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής Ραλφ Μάτσιο θα επαναλάβει το ρόλο του ως Daniel LaRusso, τον οποίο υποδύθηκε στην αρχική τριλογία ταινιών «Karate Kid» που ξεκίνησε το 1984 και επανήλθε με τη σειρά «Cobra Kai» στο Netflix, ενώ ο θρυλικός Τζάκι Τσαν θα επιστρέψει στο ρόλο του προπονητή Mr. Han.

Σύμφωνα με το Variety τη σκηνοθεσία της νέας παραγωγής υπογράφει ο Τζόναθαν Έντουϊστλ (Jonathan Entwistle) σε σενάριο Ρομπ Λίμπερ (Rob Lieber) και σε παραγωγή της Κάρεν Ρόζενφελτ (Karen Rosenfelt).

 


 

Διαβάστε επίσης

"Έβρεξε"… λεφτά στην Τσεχία: Influencer σκόρπισε 1 εκατομμύριo δολάρια από ελικόπτεροLifestyle

Μια φιλανθρωπική εκδήλωση που σημειώθηκε στην Τσεχία μετατράπηκε σε ένα απίστευτο γεγονός. Ένας influencer έριξε ένα εκατομμύριο δολάρια από ελικόπτερο, με τους ανθρώπους που βρέθη...

Υπέροχο: Δύο φοιτητές  στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης παίζουν πιάνο και ερμηνεύουν όπερα (βίντεο!)Ελλάδα

Μία ξεχωριστή στιγμή για το Ίδρυμα που καμαρώνει τους φοιτητές του. Η στιγμή είναι μαγική και από εκείνες που δε συναντά κανείς σε ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Αυθόρμητα, δύο φ...