ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υποβρύχιοι γάμοι : Ανταλλάσουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον βυθό!

Τελέστηκε και ο δεύτερος υποβρύχιος γάμος στην Αλόννησο. Σύμφωνα με το magnesianews στις 19 Αυγούστου του 2023 ο Αλέξανδρος και η Άρτεμις από τη Θεσσαλονίκη αντάλλαξαν όρκους παντοτινής αγάπης στον εντυπωσιακό βυθό της Αλοννήσου. Μάλιστα αυτή την φορά ο αριθμός των παρευρισκομένων ήταν ακόμα μεγαλύτερος.


Το ζευγάρι πάντρεψε ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, παρουσία του κουμπάρου, επτά φίλων των νεονύμφων, τριών εκπαιδευτών καταδύσεων και της Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Μαρίας Αγάλλου.

 

«Οι υποβρύχιοι γάμοι εντάσσονται στην ευρύτερη στρατηγική του Δήμου για την καθιέρωση της Αλοννήσου ως διεθνούς προορισμού καταδύσεων. Στην Αλόννησο ο υποβρύχιος γάμος είναι μια βιώσιμη εμπειρία με μηδαμινά κόστη», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

 

Άλλωστε για τον σκοπό αυτό, όπως αναφέρει το μέσο, ο Δήμος σε συνεννόηση με καταδυτικά κέντρα του νησιού παρέχει, μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν, κίνητρα στα ζευγάρια προκειμένου να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης κάτω από το νερό, διαθέτοντας τους καταδυτικό εξοπλισμό, μαθήματα εκπαίδευσης και μετακίνηση στο σημείο κατάδυσης χωρίς καμία επιβάρυνση.

 

«Παράλληλα με τις υποβρύχιες τελετές, το νησί είναι φέτος το καλοκαίρι πόλος έλξης για γάμους σε εξωτικά σημεία και γραφικά ξωκλήσια. Οι πληρότητες για τον Αύγουστο κυμαίνονται μεταξύ 90% και 100% για μεγάλα διαστήματα, ενώ και ο Σεπτέμβριος αναμένεται να έχει υψηλή επισκεψιμότητα. Το ενδιαφέρον για καταδύσεις και υποβρύχιους γάμους παραμένει αμείωτο», πρόσθεσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου.

 

Για την πραγματοποίηση του δεύτερου υποβρυχίου γάμου, ο εξοπλισμός, η μεταφορά και η εξειδικευμένη υποστήριξη από εκπαιδευτές διατέθηκαν δωρεάν από το κέντρο Alonissos Triton Dive Center.

Πηγή: enikos.gr

 

Διαβάστε επίσης

Πώς να κάνετε καλή εντύπωση: Ο απλός τρόπος για να ακούγεστε εξυπνότεροι όταν πιάνετε κουβένταLifestyle

Όταν γνωρίζουμε κάποιον συνήθως αναφέρουμε πού έχουμε σπουδάσει, με τι ασχολούμαστε και ποια είναι τα επιτεύγματά μας, σε μία προσπάθεια να φανούμε πιο έξυπνοι και να κάνουμε τον ά...

Eurovision: Απόψε ο πρώτος ημιτελικόςLifestyle

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision έχει ξεκινήσει και το Λίβερπουλ είναι έτοιμο να υποδεχτεί απόψε στην ΜS Bank Arena τον πρώτο ημιτελικό, καθώς ...

Ο πιο αποτελεσματικός – αλλά μη δημοφιλής -τρόπος για να μεγαλώσεις χαρούμενα παιδιάLifestyle

Το κλειδί για να μεγαλώσετε ένα ευτυχισμένο παιδί είναι να του επιτρέψετε να είναι δυστυχισμένο. Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, λέει η Τοβάχ Κλ...

Πως ένα αφρικανικό πουλί μπορεί να εμπνεύσει τον σχεδιασμό ενός προηγμένου μπουκαλιού νερούLifestyle

Η λεπτομερής μελέτη των φτερών ενός πουλιού με την απίστευτη ικανότητα να συγκρατούν νερό ενόσω αυτό πετάει, θα μπορούσε να οδηγήσει στην επόμενη γενιά απορροφητικών υλικών. Ερευνη...