ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

"Έβρεξε"… λεφτά στην Τσεχία: Influencer σκόρπισε 1 εκατομμύριo δολάρια από ελικόπτερο

Μια φιλανθρωπική εκδήλωση που σημειώθηκε στην Τσεχία μετατράπηκε σε ένα απίστευτο γεγονός. Ένας influencer έριξε ένα εκατομμύριο δολάρια από ελικόπτερο, με τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο να τρέχουν να μαζέψουν όσα περισσότερα λεφτά μπορούσαν.
 

Xιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε ένα χωράφι κοντά στην πόλη Lysa nad Labem για να συμμετάσχουν σε μια μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσε ο δημοφιλής influencer και οικοδεσπότης, Kamil Bartoszek, πιο γνωστός ως Kazma.

 

 

Οι συμμετέχοντες αντιμετώπισαν μια μοναδική πρόκληση: έπρεπε να αποκρυπτογραφήσουν έναν γρίφο για να προσδιορίσουν την τοποθεσία όπου θα διανέμονταν το τεράστιο χρηματικό ποσό.

Η αναζήτηση ήταν γεμάτη ίντριγκα και ενθουσιασμό, με τον κωδικό να αποτελεί ένα καλά φυλασσόμενο μυστικό.

Διαβάστε επίσης

Βασιλιάς Κάρολος: Τα 8 αγαπημένα του καταλύματα σε όλον τον κόσμο – Το ένα είναι στην ΕλλάδαLifestyle

Τα αγαπημένα μέρη διαμονής του μονάρχη της Μεγάλης Βρετανίας, με τα περισσότερα να είναι προσβάσιμα σε όλους. Από ένα σαλέ στην Ελβετία, μια αγροικία στη Ρουμανία, ένα μοναστήρι στ...

Υπέροχο: Δύο φοιτητές  στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης παίζουν πιάνο και ερμηνεύουν όπερα (βίντεο!)Ελλάδα

Μία ξεχωριστή στιγμή για το Ίδρυμα που καμαρώνει τους φοιτητές του. Η στιγμή είναι μαγική και από εκείνες που δε συναντά κανείς σε ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Αυθόρμητα, δύο φ...