ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Netflix: Mετά το «Crown» ετοιμάζει νέα σειρά για τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι

Το Netflix ετοιμάζει μια μίνι σειρά για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι (John F. Kennedy), όπως μεταφέρει αποκλειστικά το Variety. 
Θα είναι βασισμένη στο βιβλίο «JFK: Coming Of Age In The American Century, 1917-1956» του βραβευμένου με Πούλιτζερ συγγραφέα Φρέντρικ Λόγκεβαλ (Fredrik Logevall) το οποίο κυκλοφόρησε το 2020 με το πρώτο μέρος της δίτομης βιογραφίας να αφηγείται τη ζωή του από την παιδική ηλικία στη Μασαχουσέτη μέχρι την εποχή που έγινε ο νεότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ. 
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος των ταινιών «Forrest Gump», «A Star is Born» και του πολυαναμενόμενου «Killers of the Flower Moon» Έρικ Ροθ (Eric Roth) έχει αναλάβει το σενάριο και την παραγωγή με τους Πίτερ Σέρνιν (Peter Chernin) και Τζένο Τόπινγκ (Jenno Topping) να είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί. 
Το νέο πρότζεκτ σύμφωνα με τις πηγές του Variety θα είναι στην ίδια λογική με την εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά για την βρετανική βασιλική οικογένεια «The Crown» η οποία ολοκληρώνεται. Και ίσως ακολουθήσει το ίδιο παράδειγμα όπου διαφορετικοί ηθοποιοί υποδύονται τους ίδιους χαρακτήρες σε διαφορετικές περιόδους της ζωής τους.
Σημειώνεται ότι στις 22 Νοεμβρίου συμπληρώνονται 60 χρόνια από τη δολοφονία του 35ου Αμερικανού Προέδρου, ο οποίος έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψής του στο Ντάλας τους Τέξας. 
 

 

ΑΠΕ ΜΠΕ 

Διαβάστε επίσης

"Έβρεξε"… λεφτά στην Τσεχία: Influencer σκόρπισε 1 εκατομμύριo δολάρια από ελικόπτεροLifestyle

Μια φιλανθρωπική εκδήλωση που σημειώθηκε στην Τσεχία μετατράπηκε σε ένα απίστευτο γεγονός. Ένας influencer έριξε ένα εκατομμύριο δολάρια από ελικόπτερο, με τους ανθρώπους που βρέθη...

Υπέροχο: Δύο φοιτητές  στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης παίζουν πιάνο και ερμηνεύουν όπερα (βίντεο!)Ελλάδα

Μία ξεχωριστή στιγμή για το Ίδρυμα που καμαρώνει τους φοιτητές του. Η στιγμή είναι μαγική και από εκείνες που δε συναντά κανείς σε ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Αυθόρμητα, δύο φ...