ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι "Ποδηλατάδες" στην Αίγινα ...ξαναχτύπησαν! (VIDEO)

Οι "ποδηλατάδες", ξαναχτύπησαν στην Αίγινα! Το SM δημοσιεύει το ρεπορτάζ από την δεύτερη επίσκεψη της συμπαθούς ομάδας των νεαρών ακτιβιστών της ...ρόδας, όπως και το συνακόλουθο video της εκπομπής που έχουν ανεβάσει στο You Tube .
 
"Είμαστε οι ποδηλατάδες, μια τρελή παρέα που έχει πάθος με τα ποδήλατα και τα ταξίδια. 
Αυτό που κάνουμε είναι να καταγράφουμε τα ποδηλατικά μας ταξίδια προσφέροντας χαλάρωση αλλά και γέλιο με τις διάφορες αστείες στιγμές που έχουμε, καθώς επίσης αναπαράγουμε και τις διάφορες ιστορίες που έχουν οι περιοχές όπου ταξιδεύουμε σε μικρά σκετσάκια.
 
Η εκπομπή μας είναι στο Youtube στο κανάλι που ονομάζεται  Ο ΝΟΥΜΠΑΣ και τα μέλη των Ποδηλατάδων είναι ο Γιώργος Κατσιμίχας, ο Γεράσιμος Δελλαπόρτας και ο Βαγγέλης Αντώνωφ με Μοντάζ - Σκηνοθεσία Γιώργου Κατσιμίχα και Παραγωγή Noumpas Productions
Έχουμε εξερευνήσει πολλές περιοχές όπως το λιμάνι του Πειραιά, το Αλσος Χαϊδαρίου μέχρι και τον Σκαραμαγκά, την Καστέλλα, τα κρυμμενα τοπία της Αγίας Βαρβάρας, έχουμε ανέβει την Γεφυρα της Cosco, τον Προφήτη Ηλία, το Ποικίλο όρος μέχρι την Πετρούπολη και έχουμε ακόμα ταξιδέψει ακόμα και στο όμορφο Ναύπλιο και συγκεκριμένα στην παραθαλάσσια πόλη του Τολού. Στα επεισόδια μας έχουμε προσαρμόσει και σκετσάκια σχετικά με κάποια ιστορία της κάθε περιοχής που βρισκόμαστε !!!
 
Μέσα από τα επεισόδια μας σκοπός μας είναι να δείξουμε τις κρυμμένες ομορφιές που έχουν όλες οι περιοχές αλλά παράλληλα προσφέροντας και διάφορες πληροφορίες της κάθε περιοχής.
 
Στο προηγούμενο επεισόδιο οι Ποδηλατάδες μας ταξίδευσαν στην πανέμορφη Αίγινα, και μας έδειξαν μια από τις πιο όμορφες παραλιακές βόλτες που έχουν καταγραφεί ποτέ!!! Βέβαια τα πράγματα δυσκόλεψαν καθώς η διαδρομή στο εσωτερικό του νησιού θα αποδειχθεί εφιαλτική...
40 βαθμοί και υγρασία θα φτάσουν στα όρια τους 3 ποδηλατάδες που έχουν τον μεγάλο στόχο να φτάσουν τον περίφημο ναό του Αγίου Νεκταρίου της Αίγινας.
 
Μέσα σε όλα αυτά ο διάσημος παρουσιαστης Κωστας Χαρδαβέλλας επιστρέφει με την εκπομπή Πύλες του Ανεξήγητου για να ερευνήσει το παραφυσικό τρίγωνο που υπάρχει στον ναό της Αφαίας. 
 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ "ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΩΝ" ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ
 

Διαβάστε επίσης

"Έβρεξε"… λεφτά στην Τσεχία: Influencer σκόρπισε 1 εκατομμύριo δολάρια από ελικόπτεροLifestyle

Μια φιλανθρωπική εκδήλωση που σημειώθηκε στην Τσεχία μετατράπηκε σε ένα απίστευτο γεγονός. Ένας influencer έριξε ένα εκατομμύριο δολάρια από ελικόπτερο, με τους ανθρώπους που βρέθη...

Υπέροχο: Δύο φοιτητές  στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης παίζουν πιάνο και ερμηνεύουν όπερα (βίντεο!)Ελλάδα

Μία ξεχωριστή στιγμή για το Ίδρυμα που καμαρώνει τους φοιτητές του. Η στιγμή είναι μαγική και από εκείνες που δε συναντά κανείς σε ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Αυθόρμητα, δύο φ...