Δρόμος στο Όκλαντ μετονομάστηκε σε Οδό Tupac Shakur

Δρόμος στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας μετονομάστηκε σε Οδό Τούπακ Σακούρ (Tupac Shakur) προς τιμήν του αείμνηστου ράπερ.

Ο δρόμος αποτελεί ένα τμήμα της λεωφόρου ΜακΆρθρουρ της πόλης, κοντά στο σημείο όπου ζούσε ο Tupac τη δεκαετία του 1990.

Στην επίσημη τελετή μετονομασίας του δρόμου συμμετείχαν μέλη της οικογένειας του Shakur, καθώς και αρκετοί θρύλοι του hip-hop του κόλπου της Καλιφόρνιας, συμπεριλαμβανομένων των MC Hammer, E-40, Money-B και Too Short.

«Ας ζει το πνεύμα του τα υπόλοιπα χρόνια σε αυτούς τους δρόμους και στις καρδιές σας» είπε η αδερφή του Tupac, Sekyiwa «Set» Shakur, στο συγκεντρωμένο πλήθος.

«Ήταν ο πιο αληθινός ράπερ. Ήταν πολύ έξυπνος, ήταν μια τριπλή απειλή: ταινίες, ραπ, ποιητής, τα πάντα», πρόσθεσε ο ράπερ και δισκογραφικός παραγωγός E-40. «Έγραψε θετική μουσική, μουσική που ενισχύει την αυτοεκτίμηση για γυναίκες, όπως το "Dear Mama" και το "Brenda’s Got a Baby"» τόνισε.

 

ΑΠΕ ΜΠΕ 

Διαβάστε επίσης

"Έβρεξε"… λεφτά στην Τσεχία: Influencer σκόρπισε 1 εκατομμύριo δολάρια από ελικόπτεροLifestyle

Μια φιλανθρωπική εκδήλωση που σημειώθηκε στην Τσεχία μετατράπηκε σε ένα απίστευτο γεγονός. Ένας influencer έριξε ένα εκατομμύριο δολάρια από ελικόπτερο, με τους ανθρώπους που βρέθη...

Υπέροχο: Δύο φοιτητές  στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης παίζουν πιάνο και ερμηνεύουν όπερα (βίντεο!)Ελλάδα

Μία ξεχωριστή στιγμή για το Ίδρυμα που καμαρώνει τους φοιτητές του. Η στιγμή είναι μαγική και από εκείνες που δε συναντά κανείς σε ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Αυθόρμητα, δύο φ...