ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γ.Ε. Πόρου Τροιζηνίας: Εξαιρετική εμφάνιση της Ραφαέλα Μπέντο

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε η αθλήτρια της Γυμναστικής Ένωσης Πόρου – Τροιζηνίας , Ραφαέλα Μπέντο στην ημερίδα "κλειστού στίβου" που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο στάδιο "Ειρήνης και Φιλίας" στο νέο Φάληρο.
Η Ραφαέλα έτρεξε στα 400 μέτρα και κατέλαβε την 2η θέση στην 7η σειρά με επίδοση 60΄΄24 που της δίνει το δικαίωμα να πάρει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου Ανδρών – Γυναικών στις 17 και 18 Φεβρουαρίου. Η επίδοση της Ραφαέλας είναι η καλύτερη Πανελλαδικά στην ηλικία της ( 2008 ). Στην κατηγορία της (Κορασίδα ) κατέλαβε την 3η θέση και την 13η θέση στην γενική βαθμολογία των Γυναικών.
Η επίδοση της αθλήτριας της Γ.Ε. Τροιζηνίας είναι μόνο 0,70΄΄ του ατομικού της ρεκόρ και έγινε στη περίοδο προετοιμασίας, σε ΄΄κλειστό στίβο΄΄ (200μ. ) γεγονός που δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο και το καλοκαίρι θα πετύχει το στόχο της που είναι ένα ατομικό ρεκόρ και μια θέση στην Εθνική ομάδα Κορασίδων.

Διαβάστε επίσης

Δ.Λ.Τ. Πόρου: Υποβολή αίτησης για συμμετοχή στο πρόγραμμα αναβάθμισης τουριστικών λιμένων ΠΟΡΟΣ

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πόρου αποφάσισε ομόφωνα να υποβάλει αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα του υπουργείου Τουρισμού για την αναβάθμιση των τουριστικών λιμένων το οποίο χρηματο...