ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ταξιδεύοντας "An die Musik"-Στη μουσική- με τη Ντόρα Μπακοπούλου

Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας κ. Ντόρα Μπακοπούλου, η "δική μας" Ντόρα, η Ντόρα της Αίγινας που συνεχίζει να προσφέρει μουσικά ταξίδια στο Αιγινήτικο καλοκαίρι, κάθισε στο πιάνο, ερμήνευσε, καταχειροκροτήθηκε από το πιστό κοινό της και υποκλίθηκε ...αγκαλιά με τον Σούμπερτ.

Σε μια βραδιά μουσικής δωματίου, με τίτλο An die Musik -τίτλο τραγουδιού του Σούμπερτ- στην γεμάτη Αυλή του Ναού του Σωτήρος, το βράδυ της Παρασκευής 10 Αυγούστου, μαζί με τους, Akane Sakai (πιάνο), Χριστόφορο Μιρόζνικοφ (βιολοντσέλο) Γιώργο Καρτελιά (βιολί),  σε έργα  Σούμπερτ και Μπραμς.

 

Το 13ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας συνεχίζει την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018, με τη συναυλία "Οι καλλιτέχνες του αύριο".

Διαβάστε επίσης

Ο Αλέκος Βρέτος άνοιξε την αυλαία του 13ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ ΑίγιναςΑίγινα

Το  13 ο   Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας,  με γενικό τίτλο του δανεισμένο από τον Αισχύλο  « … το αναρίθμητο γέλιο των κυμάτων της θάλασσας…»,  ξεκίνησε χθες Τετάρτη 8 Αυγούστου...

Αίγινα: Πρωτοβουλία της Αντιπολίτευσης για τον καθυστερημένο απολογισμό πεπραγμένωνΑίγινα

Το παρακάτω δελτίο τύπου έστειλε η δημοτική παράταξη "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης", όπως και το  9 δημοτικών συμβούλων προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. Αίγινας, για σύγκληση ειδικής συνεδρίασης...