ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε σκηνικό "Kολοσσαίου" θα γίνει η μονομαχία του Μάσκ με τον Ζούκερμπεργκ

Ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί στην Ρώμη, καθώς το ενδεχόμενο αυτό απέκλεισαν οι ιταλικές αρχές

 

O Ελον Μασκ βρίσκεται σε συνομιλίες με την κυβέρνηση της Ιταλίας σχετικά με τη φιλοξενία του προτεινόμενου αγώνα πολεμικών τεχνών με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ σε «ιστορικό χώρο».

 

Συγκεκριμένα, ο Μασκ αναφέρει σε ανάρτησή του: «Η διαχείριση του αγώνα θα γίνει από τα ιδρύματα [που ανήκουν] σε εμένα και του Zuck (όχι από το UFC). Η ζωντανή μετάδοση θα γίνει σε αυτή την πλατφόρμα και τη Meta. Τα πάντα στο κάδρο της κάμερας θα είναι η αρχαία Ρώμη, τίποτα σύγχρονο. Μίλησα με την πρωθυπουργό της Ιταλίας και τον υπουργό Πολιτισμού. Συμφώνησαν για μια επική τοποθεσία».

 

 

 

Ο Ιταλός υπουργός Πολιτισμού, Τζενάρο Σανγκιουλιάνο, δήλωσε ότι συζητά τη διεξαγωγή του αγώνα «με πλήρη σεβασμό στους χώρους» όπου θα μπορούσε να διεξαχθεί, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα διεξαχθεί στη Ρώμη. Πάντως, σύμφωνα με το Politico, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, λόγω ανακαίνισης.

 

«Είχα μια μακρά και φιλική τηλεφωνική συνομιλία με τον Ελον Μασκ», δήλωσε. «Μιλήσαμε για το κοινό πάθος για την ιστορία της αρχαίας Ρώμης. Συζητάμε πώς να οργανώσουμε μια μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση και ιστορική ανάμνηση, με πλήρη σεβασμό των χώρων. Δεν θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη».

Ο Μασκ πρόσθεσε σχετικά ακόμα πως τον αγώνα θα οργανώσουν τα ιδρύματα που κατέχουν αυτός και ο Ζούκερμπεργκ, δίχως την εμπλοκή του Ultimate Fighting Championship.

 

Η ημερομηνία της μονομαχίας φαίνεται πάντως να απομακρύνεται, αφού ο Μασκ επιμένει πως πρέπει να κάνει πρώτα μαγνητική τομογραφία. Πέρυσι, είχε γράψει στο Twitter πως ένας αγώνας σούμο στο παρελθόν, του είχε προκαλέσει προβλήματα και πόνους στη μέση για οχτώ χρόνια. 

 

Ο Ζούκερμπεργκ, από την άλλη μεριά, είναι σε σαφώς καλύτερη φυσική κατάσταση αφού προπονείται συχνά με επαγγελματίες μεικτών πολεμικών τεχνών (ΜΜΑ).

 

Ο ιδιοκτήτης της X Corp και ο διευθύνων σύμβουλος της Meta συζήτησαν για πρώτη φορά την ιδέα μιας μάχης ένας εναντίον ενός τον Ιούνιο, μετά το λανσάρισμα από τον Ζούκερμπεργκ του Threads, ενός αντίπαλου ιστότοπου microblogging με την πλέον μετονομασμένη πλατφόρμα Twitter του Μασκ.

 

Με πληροφορίες από Guardian

Πηγή: kathimerini.gr

 

 

 
 

Διαβάστε επίσης

Πώς να κάνετε καλή εντύπωση: Ο απλός τρόπος για να ακούγεστε εξυπνότεροι όταν πιάνετε κουβένταLifestyle

Όταν γνωρίζουμε κάποιον συνήθως αναφέρουμε πού έχουμε σπουδάσει, με τι ασχολούμαστε και ποια είναι τα επιτεύγματά μας, σε μία προσπάθεια να φανούμε πιο έξυπνοι και να κάνουμε τον ά...

Eurovision: Απόψε ο πρώτος ημιτελικόςLifestyle

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision έχει ξεκινήσει και το Λίβερπουλ είναι έτοιμο να υποδεχτεί απόψε στην ΜS Bank Arena τον πρώτο ημιτελικό, καθώς ...

Ο πιο αποτελεσματικός – αλλά μη δημοφιλής -τρόπος για να μεγαλώσεις χαρούμενα παιδιάLifestyle

Το κλειδί για να μεγαλώσετε ένα ευτυχισμένο παιδί είναι να του επιτρέψετε να είναι δυστυχισμένο. Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, λέει η Τοβάχ Κλ...

Πως ένα αφρικανικό πουλί μπορεί να εμπνεύσει τον σχεδιασμό ενός προηγμένου μπουκαλιού νερούLifestyle

Η λεπτομερής μελέτη των φτερών ενός πουλιού με την απίστευτη ικανότητα να συγκρατούν νερό ενόσω αυτό πετάει, θα μπορούσε να οδηγήσει στην επόμενη γενιά απορροφητικών υλικών. Ερευνη...