ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι Απαράδεκτοι επιστρέφουν για τις γιορτές

Οι Απαράδεκτοι, μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές θα βρεθεί ξανά στον αέρα του MEGA που αποφάσισε να τις κάνει δώρο στους τηλεθεατές.


Ακριβώς 30 χρόνια μετά την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση των εορταστικών επεισοδίων των «Απαράδεκτων», στο MEGA το 1991, η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης στολίζουν ξανά τα διαμερίσματα της οδού Αδάμαντος 4 για να προσφέρουν στους τηλεθεατές τις πιο απολαυστικές και ανατρεπτικές εορταστικές καταστάσεις, αλλά όχι μόνο…!

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του σταθμού:

Η πιο αγαπημένη τηλεοπτική παρέα, που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου και μας πρωτοσυστήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1991, μας έλειψε πολύ όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό και επιστρέφει με την ξεκαρδιστική καθημερινότητα και τις αξεπέραστες ατάκες της!»

Στους «Απαράδεκτους» πρωταγωνιστούν οι: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Βλάσσης Μπονάτσος, Ρένια Λουιζίδου και Βασίλης Χαλακατεβάκης.

 

Οι Απαράδεκτοι επιστρέφουν με τη μετάδοση του χριστουγεννιάτικου και του πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου τους την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 1η Ιανουαρίου αντίστοιχα, στις 21:00. Ωστόσο, εκτός από τα εορταστικά επεισόδια την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, στις 21:00, θα μεταδοθεί το πρώτο επεισόδιο της σειράς, ενώ στη συνέχεια, από το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, οι Απαράδεκτοι δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 21:00 στο MEGA.

Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι όλα τα επεισόδια της σειράς έχουν υποστεί επεξεργασία και θα προβληθούν με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

 

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης

Μόνο το 14% των Ευρωπαίων εργαζομένων επιθυμεί να επιστρέψει κανονικά στο γραφείο μετά την πανδημία Lifestyle

  Μόνο το 14% των Ευρωπαίων εργαζομένων επιθυμεί να επιστρέψει κανονικά στο γραφείο μετά την πανδημία covid-19, με περισσότερους από τους μισούς να λένε ότι έχουν γίνει πιο παραγωγ...

Hotel Mama: Όλο και περισσότεροι Γερμανοί «βολεύονται» στο σπίτι των γονιών τουςLifestyle

  Τo στερεότυπo λέει ότι οι Νοτιοευρωπαίοι δεν μπορούν να αποχωριστούν τη …μαμά τους. Να όμως που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και στη Γερμανία, λόγω πανδημίας.   Το «ξενοδοχείο της μ...