ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Casa de Papel: Ανέβηκε το δεύτερο μέρος του πέμπτου κύκλου

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα για τους φαν του La Casa de Papel. Το δεύτερο μέρος του πέμπτου κύκλου θα ανέβει στο Netflix.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Netflix, η συνέχεια του πέμπτου κύκλου θα είναι διαθέσιμη από τις 10:01 το πρωί της Παρασκευής και όλοι οι θαυμαστές της σειράς θα μπορούν να παρακολουθήσουν το μεγάλο φινάλε.

Ουσιαστικά, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τα τελευταία 5 επεισόδια του 5ου κύκλου καθώς τα πρώτα 5 είχαν κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα τον Σεπτέμρβιο και καθήλωσαν.

Οι θαυμαστές της σειράς όμως απορούν αν το τέλος του 5ου κύκλου θα είναι και το τέλος του Casa de Papel, με το Netflix να μην δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση. Ωστόσο, η πλατφόρμα έχει ανακοινώσει πως «έρχεται» μια νέα σειρά το 2023, με πρωταγωνιστή τον Berlin, λέγοντας ότι αυτή η ληστεία μπορεί να τελείωσε, αλλά η ιστορία συνεχίζεται.

 

Διαβάστε επίσης

Μόνο το 14% των Ευρωπαίων εργαζομένων επιθυμεί να επιστρέψει κανονικά στο γραφείο μετά την πανδημία Lifestyle

  Μόνο το 14% των Ευρωπαίων εργαζομένων επιθυμεί να επιστρέψει κανονικά στο γραφείο μετά την πανδημία covid-19, με περισσότερους από τους μισούς να λένε ότι έχουν γίνει πιο παραγωγ...

Hotel Mama: Όλο και περισσότεροι Γερμανοί «βολεύονται» στο σπίτι των γονιών τουςLifestyle

  Τo στερεότυπo λέει ότι οι Νοτιοευρωπαίοι δεν μπορούν να αποχωριστούν τη …μαμά τους. Να όμως που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και στη Γερμανία, λόγω πανδημίας.   Το «ξενοδοχείο της μ...