ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Η Μαντόνα λέει ότι ο έλεγχος των όπλων πρέπει να είναι ο «νέος εμβολιασμός»

 

Η Μαντόνα κάλεσε τους Αμερικανούς να αντιμετωπίσουν τον έλεγχο των όπλων όπως τον «νέο εμβολιασμό» μετά τους θανάτους των Άνταμ Τολέντο και Ντόντε Ράιτ.

 

Διαμαρτυρίες και περισσότερα αιτήματα για μεταρρύθμιση στην αστυνομία και στον έλεγχο των όπλων κλιμακώνονται στις ΗΠΑ μετά τους πρόσφατους θανάτους του Τολέντο, 13 ετών και του Ράιτ, 20 ετών στις 29 Μαρτίου και 11 Απριλίου αντίστοιχα.

 

Σε βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram η τραγουδίστρια κάλεσε τους Αμερικανούς «να αφυπνιστούν» σε ό,τι αφορά την ένοπλη βία που μαστίζει το έθνος εδώ και χρόνια.

 

«Υπάρχει ένας νέος εμβολιασμός!» έγραψε η Μαντόνα στη λεζάντα της ανάρτησης. «Λέγεται έλεγχος των όπλων! Πρέπει να είναι υποχρεωτικός. Θα σώσει ζωές!» σημείωσε.

 
 Κ. Γιαννίκη
 
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

image descriptionLifestyle

  Ήταν πριν από περίπου δυόμισι χρόνια όταν ο Δημήτρης Πέππας, υποψήφιος διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών που ειδικεύεται στις γονιδιακές αλληλεπιδράσεις, αποφάσισε να γίνει σχεδό...

image descriptionLifestyle

του Steven Petrow (*) Kαθώς οδεύουμε προς τον δεύτερο χρόνο της πανδημίας, ανακαλύπτω ότι είμαι απρόθυμος να αφήσω το πανδημικό μου κουκούλι. Κάθε τόσο με ρωτούν αν απέκτησα το «ψη...