ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέτρος Μούγιος: Πάνω απ' όλα, βάζουμε πρώτα την Ελλάδα μας, πρώτα τούς Έλληνες

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου, το εκλογικό σώμα του Πόρου, της Τροιζηνίας και των Μεθάνων, θα έχουν την δυνατότητα να στηρίξουν "δικούς τους" πολιτευτές, που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια διαφορετικών κομμάτων, στην Α' Πειραιά & Νήσων. 

Υποψήφιους συντοπίτες που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής. Ανθρώπους που εκτίθενται για πρώτη φορά στην κεντρική πολιτική σκηνή.  

Το Saronic Magazine σας παρουσιάζει τους υποψήφιους βουλευτές από την πάλε ποτέ επαρχεία Τροιζηνίας, εστιάζοντας στον τρίτο Τροιζήνιο υποψήφιο βουλευτή με την "Ελληνική Λύση" του Κυριάκου Βελόπουλου, το Υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ. ε.α. και αγρότη Πέτρο Μούγιο. 

Ο κ. Μούγιος με καταγωγή από την Αγία Ελένη Τροιζηνίας, είναι ένας δυναμικός, ενεργός πολίτης, βγαλμένος από τα σπλάχνα του λαού της Τροιζηνίας και γνώστης των προβλημάτων της περιοχής.

 

 

SM: Πείτε μας τους λόγους που σας οδήγησαν στην συστράτευση με την "Ελληνική Λύση".

 

Π. Μούγιος: Συστρατεύθηκα με την "Ελληνική Λύση" και τον Κυριάκο Βελόπουλο, γιατί είναι ένα κόμμα, που ταιριάζει στις Αρχες και τις Αξίες μου! Πάνω απ' όλα, βάζουμε Πρώτα την Ελλάδα μας. Πρώτα τούς Έλληνες.
Για μια Ελλάδα Περήφανη και Ελεύθερη, με μπροσταρη και καθοδηγητή μας , τον ικανότατο Αρχηγό μας, τον Κυριάκο Βελοπουλο!

 

Από την επαφή σας με τον κόσμο, ποιες είναι οι εκτιμήσεις σας για τις εκλογές του Μαΐου;

 

Μετά το επίσημο ξεκίνημα μου, με την "Ελληνική Λύση", την 28η Οκτωβρίου 2021, καταθέτοντας μάλιστα Στεφάνι για την Εθνική Εορτή ,στον Γαλατά, περιοδευω συνεχώς και αδιαλείπτως, σε Κύθηρα, Αντικύθηρα, Σπέτσες,Ύδρα, Πόρο, Τροιζηνία, Μέθανα, Αιγινα, Αγκίστρι και Πειραιά, ενημερώνοντας την Ελληνική Κοινωνία,για τις θέσεις μας και το κυβερνητικό μας Πρόγραμμα των 400 Σελίδων, με άριστη αποδοχή των θέσεων μας!

 

Ποια είναι κατά τη γνώμη σας τα σημαντικότερα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής Πόρου – Τροιζηνίας – Μεθάνων;

Πολλά τα προβλήματα,που αντιμετωπίζει η Ελληνική Κοινωνία! Όσον αφορά τα μέρη μας, θα αναφερθώ συνοπτικά σ' αυτά: 
Το πρώτο σοβαρό πρόβλημα, που το έχει όλη η Ελλάδα και το έχουμε και στον Πόρο, την Τροιζηνία και τα Μέθανα , είναι τα τραγικά λάθη που έχουν γίνει στις Αναρτήσεις των Δασικών Χαρτών, έχοντας χαρακτηρισθεί ως Δασικές, εκτάσεις καλλιεργήσιμες με ελαιόδενδρα αιωνόβια και με άλλες καλλιέργειες και ως μη Δασικές, εκτάσεις πετρώδεις (στουρναρια,που λένε στο Χωριό μου), όπου δεν φυτρώνει τίποτε.
Παρά δε,τις εξαγγελίες του κυρίου Πρωθυπουργού, για αποκατάσταση των λαθών αυτών, δεν έγινε τίποτα μέχρι σήμερα!
Σοβαρότατο πρόβλημα για τον Πόρο,την Τροιζηνία και τα Μέθανα, είναι η δημιουργία Ιχθυοτροφικων Μονάδων, οι οποίες θα προκαλέσουν Οικολογική Καταστροφή και για τις οποίες αντιδρα ο Δήμαρχος Πόρου, Γιάννης Δημητριάδης και η τοπική κοινωνία.
Και φυσικά και η "Ελληνική Λύση" και εγώ προσωπικά, ως υποψήφιος Βουλευτής Α Πειραιώς και Νήσων, είμαστε στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας!
Σοβαρότατο επίσης πρόβλημα, η ποιότητα του πόσιμου νερού, που παρότι, κατασκευάσθηκε η Λιμνοδεξαμενή Καρατζά και κόστισε εκατομμύρια ευρώ, μένει ανεκμετάλλευτη!
Επίσης, η ελλειπής στελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών, για την αντιμετώπιση της αυξανόμενης εγκληματικότητας, για την οποία,υπερβαίνουν εαυτόν οι Διοικητές και το προσωπικό αυτών!
Ελλείψεις προσωπικού στις δομές Υγείας και αλλες Υπηρεσίες!
Ελλείψεις,στις Θαλάσσιες Συγκοινωνίες με συμβατικά Πλοία, με το Λιμάνι του Πειραιά!
Υπολειτουργούν τα Ιαματικά Λουτρά Μεθάνων!
Ανεπαρκείς υποδομές (Δρόμοι, Παιδικές Χαρές,κλπ) και ανεπαρκής Τουριστική Ανάπτυξη ιδίως των χωριών, με αποτέλεσμα να φεύγουν οι νέοι μας , να αδειάζουν τα χωριά και να μην βρίσκουμε εργάτες να μαζέψουμε τις Ελιές! Χώρια το Δημογραφικό!

 

 

Τι προτείνει η "Ελληνική Λύση" για τα προβλήματα που απασχολούν τα νησιά του Σαρωνικού και ειδικότερα τα προβλήματα της περιοχής Πόρου – Τροιζηνίας – Μεθάνων;

 

Οι προτεραιότητες μας, ως "Ελληνική Λύση" , εστιάζονται στην Εθνική Άμυνα, Ασφάλεια Πολίτη, Εξωτερική Πολιτική,Υγεία, Παιδεία, Ορθοδοξία, Δικαιοσύνη, Τουρισμό, Επιχειρηματικότητα, Αγροτική Παραγωγή, Ναυτιλία,κλπ.!!!

 

Με ποια κριτήρια, πιστεύετε, πως θα αξιολογήσει το εκλογικό σώμα τα κόμματα και κατά πόσο αυτά τα κριτήρια έχουν να κάνουν με τοπικά θέματα;

 

Οι Συμπατριώτες μας, έχουν Νου και Γνώση και καταλαβαινουν ποια κόμματα, θα ενδιαφερθούν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ελληνικής Κοινωνίας και φυσικά θα ΨΗΦΙΣΟΥΝ την ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΎΣΗ - ΚΥΡΙΆΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ και τον ΠΈΤΡΟ ΜΟΥΓΙΟ, τον Υποστράτηγο Αστυνομίας ε.α. και Αγρότη,ως ΒΟΥΛΕΥΤΗ τους που θα τους εκπροσωπήσει επάξια στην Βουλή, γνωρίζοντας τα προβλήματα τους, από πρώτο χέρι!
Και φυσικά, τούς ευχαριστώ, εκ των προτέρων, για τον ΣΤΑΥΡΌ ΠΡΟΤΊΜΗΣΗΣ τους, σε εμένα, τον ΜΟΎΓΙΟ ΠΕΤΡΟ.!
ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΎΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΆΔΑ ΠΕΡΉΦΑΝΗ και ΕΛΕΎΘΕΡΗ.!!!!
ΠΡΏΤΑ Η ΕΛΛΆΔΑ ΠΡΏΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!!!

 
 
Ποιός είναι ο Πέτρος Μούγιος 
 
 

 

Διαβάστε επίσης

Μέθανα: Στη φιλοζωική Τρίπολης το γέρικο γαϊδουράκι που όλη του τη ζωή την έζησε φορτωμένοΤΡΟΙΖΗΝΑ

Τα πιο αδικημένα και ταλαιπωρημένα ζώα δεν είναι άλλα από τα ιπποειδή.  Σε όλη τους τη ζωή υπηρετούν τον άνθρωπο «δουλεύοντας» στις πιο δύσκολες συνθήκες. Ένα γαϊδουράκι δεν είναι ...

Εκδηλώσεις μνήμης για τα 79 χρόνια από την ναζιστική θηριωδία στον Καρατζά ΤροιζηνίαςΤΡΟΙΖΗΝΑ

Τη μνήμη των 17 πατριωτών που εκτελέσθηκαν από τους Γερμανούς και τους ντόπιους συνεργάτες τους, στις 5 Ιουνίου 1944 στην περιοχή του Καρατζά Τροιζηνίας, θα τιμήσει ο Δήμος Τροιζην...

Μέθανα: Άτυπο δημοψήφισμα για αποχή στις δημοτικές εκλογές από την Συντονιστική Επιτροπή για την Ανεξαρτητοποίηση της Χερσονήσου ΜεθάνωνΤΡΟΙΖΗΝΑ

Τα Μέθανα ένας από τους 10 πρώτους δήμους που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα, το 1834 ζητούν την αυτοδιοικητική ανεξαρτητοποίηση της Χερσόνησου.     Ζητούν ανάσα ζωής και προοπτική εξέ...

Τροιζηνία: 8 ακόμη υποψήφιους με τον συνδυασμό του ανακοίνωσε ο Σ. Σούχλας ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Οκτώ ακόμη υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ανακοινώθηκαν από τον συνδυασμό του Δημάρχου Τροιζηνίας - Μεθάνων Σωτήριου Σούχλα.   Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Σούχλα:      "Αγαπητές ...

Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων: Ανακαίνιση θαλάμων διαμονής στον Αστυνομικό Σταθμό Μεθάνων ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Σωτηρίου Σούχλα, ο οποίος κατανοεί και συμμερίζεται απόλυτα τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος...

Στην επέτειο της Μάχης του Βαλτετσίου ο Δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Σωτήρης Σούχλας ΤΡΟΙΖΗΝΑ

«Αυτή η ένδοξος νίκη ήταν η κρίσις της Ελληνικής Επαναστάσεως, και εις αυτήν, χρεωστείται, η ανεξαρτησία της πατρίδος, καθ’ ότι, ενεθάρρυνε και εμψύχωσε τους Έλληνας». Ο Δήμαρχος κ...