ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τροιζηνία: Πέντε ακόμη υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Τάσου Μούγιου

Πέντε ακόμη υποψήφιους με τον συνδυασμό του, ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Τάσος Μούγιος. 
Ο κ. Μούγιος έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα συνολικά 45 συνεργάτες του και κινείται με σταθερά βήματα προς τις εκλογές του Οκτωβρίου. 
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Μούγιου:
 
 
Αγαπημένοι μου συμπολίτες ,
με μεγάλη χαρά από σήμερα ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας ακόμη 5 συμπατριώτες μας ! Νέοι στην τοπική αυτοδιοίκηση και την διεκδίκηση της εκλογής τους , αλλά έμπειροι αφενός στο επάγγελμα τους και αφετέρου στα ζητήματα της περιοχής μας.
Τους Καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!
 
Οι 5 υποψήφιοι είναι:
 
 
ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο Γεώργιος Αλυσανδράτος, του Φιλίππου και της Χρυσούλας, γεννημένος στις 21-09-1985 είναι παντρεμένος έχοντας αποκτήσει μια κόρη και είναι μόνιμος κάτοικος του Γαλατά Τροιζηνίας.
Κατέχει πιστοποιημένο πτυχίο ψυκτικού, όμως επέλεξε να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά ως λεμβούχος, ακολουθώντας το επάγγελμα του πατέρα του. Αυτό το διάστημα εκτελεί χρέη γραμματέα στο σωματείο λεμβούχων Γαλατά – Πόρου.
Το όραμά του για έναν καλύτερο τόπο, με ανάπτυξη και ευημερία, τον ώθησε να ακολουθήσει δυναμικά τον συνδυασμό μας. Όπως τονίζει ο ίδιος ήταν, είναι και θα είναι παρών στον τόπο που αγαπάει επιθυμώντας να συμβάλει ενεργά στην πρόοδό του.
 
 
ΖΕΡΒΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Ο Αντώνιος Ζερβός κατάγεται από τα Ζερβέικα και είναι κάτοικος στον Καρατζά Τροιζηνίας. Είναι παντρεμένος με την Θάλεια Κυριακού έχοντας αποκτήσει 3 παιδιά.
Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως κτηνοτρόφος στον πρωτογενή τομέα.
Επιθυμία του με την συμμετοχή στον συνδυασμό μας είναι να συμβάλει στην λύση των προβλημάτων που αφορούν ειδικά την ορεινή Τροιζηνία και γενικότερα το Δήμο μας.
 
 
ΛΕΚΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Ο Μπάμπης Λέκκας, του Χρήστου και της Γεωργίας, γεννήθηκε το 1988. Είναι αστυνομικός με τον βαθμό του Αρχιφύλακα και υπηρετεί στον Αστυνομικό Σταθμό Μεθάνων.
Υπήρξε αθλητής του κλασικού αθλητισμού ( στίβου) και μέλος της εθνικής ομάδας στα σχολικά του χρόνια. Η αγάπη του για τον αθλητισμό τον οδήγησε στην ανάληψη της θέσης του διαιτητή της ΕΠΣ Αργολίδας, ενώ υπήρξε και βοηθός διαιτητή στη Γ΄ Εθνική.
Η αγάπη που τρέφει για τον τόπο του και η διάθεση για προσφορά τον οδήγησαν στην συμμετοχή του στον συνδυασμό μας.
 
 
ΜΟΥΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Ο Ανδρέας Μούγιος του Αθανασίου γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1970 στη Νίκαια. Μεγάλωσε στην Τροιζήνα όπου μετά το τέλος των σχολικών του χρόνων σπούδασε στην Αθήνα "Sales, Marketing & Manangement". Για 6 χρόνια εργάστηκε ως χρηματοοικονομικός ασφαλιστικός σύμβουλος στην "Εθνική Τράπεζα". Το 1998 αλλάζει σελίδα στην ζωή του, επιστρέφει μόνιμα στην Τροιζήνα και επί 2 χρόνια παρακολουθώντας σεμινάρια και κάνοντας πρακτική ασχολείται με την Δενδροκομία, Ανθοκομία και Κηποτεχνία. Το 2000 ξεκινά τη δραστηριότητα στη δική του εκμετάλλευση, στήνοντας θερμοκήπεια και εν συνεχεία ένα μικρό φυτώριο. Παράγει ανθοκομικά προϊόντα, εσπεριδοειδή και ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας. Από το 2003 μέχρι και σήμερα εξάγει στην Ευρώπη extra παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο δικής του παραγωγής.
Ο ίδιος ασχολείται διαρκώς με τα κοινά με ενεργό τρόπο. Διετέλεσε επί πολλά χρόνια οργανωτής του περιπτέρου της Νομαρχίας Πειραιά στην ετήσια έκθεση "Agrotica" στην Θεσσαλονίκη, ενώ υπήρξε αντιπρόεδρος της "Πολιτιστικής Κίνησης Τροιζήνας" καθώς επίσης και γραμματέας του "ΣΕΠΑΠ" Τροιζήνας (Ανθοκομικού Συνεταιρισμού).
 
 
ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο Μπακάλης Νικόλαος, του Ιωάννου και της Ελένης, γεννημένος στις 28-05-1972 είναι παντρεμένος με την Δέδε Αναστασία και έχουν αποκτήσει δύο αγόρια. Μεγάλωσε στο Άνω Φανάρι Τροιζηνίας, ενώ είναι μόνιμος κάτοικος στην Δρυόπη Τροιζηνίας.Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλη επιχείρηση.
Με τη συμμετοχή του στον συνδυασμό μας στόχος του είναι να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων της ορεινής Τροιζηνίας και αφού του δοθεί η δυνατότητα και εκλεγεί θέλει να προσφέρει το καλύτερο δυνατό σε όλη την περιφέρεια του Δήμο μας.
 
 
Τάσος Μούγιος
Υποψήφιος Δήμαρχος
Τροιζηνίας Μεθάνων

Διαβάστε επίσης

Πέτρος Μούγιος: Πάνω απ' όλα, βάζουμε πρώτα την Ελλάδα μας, πρώτα τούς ΈλληνεςΤΡΟΙΖΗΝΑ

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου, το εκλογικό σώμα του Πόρου, της Τροιζηνίας και των Μεθάνων, θα έχουν την δυνατότητα να στηρίξουν "δικούς τους" πολιτευτές, που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτ...

Στην επέτειο της Μάχης του Βαλτετσίου ο Δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Σωτήρης Σούχλας ΤΡΟΙΖΗΝΑ

«Αυτή η ένδοξος νίκη ήταν η κρίσις της Ελληνικής Επαναστάσεως, και εις αυτήν, χρεωστείται, η ανεξαρτησία της πατρίδος, καθ’ ότι, ενεθάρρυνε και εμψύχωσε τους Έλληνας». Ο Δήμαρχος κ...

Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού της Τροιζήνας, τιμούν τη Γιορτή της Μητέρας (φωτογραφίες) ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Με ένα υπέροχη φωτογραφικό project τιμούν τη Γιορτή της Μητέρας, στις 14 Μαΐου, οι μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού της Τροιζήνας.    Οι εκπαιδευτικοί και οι μικροί μαθητ...

Τροιζηνία: Οκτώ ακόμη υποψηφιότητες με το συνδυασμό του Σωτήρη Σούχλα ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Οκτώ ακόμη υποψήφιους που θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό του ανακοίνωσε ο νυν Δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Σωτήρης Σούχλας.   Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Σούχλα:       Αγαπητές Συ...

Τροιζηνία: Πέντε ακόμη υποψήφιες συμβούλους ανακοίνωσε ο Σωτήρης Σούχλας ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων και υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές, Σωτήρης Σούχλας, ανακοίνωσε πέντε ακόμη υποψήφιους σύμβουλους, όλες γυναίκες.   Ακολουθεί η ανακοίν...