ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πόρος: Τα νέα του ΚΔΑΠ Δήμου Πόρου

Πολλές ενημερώσεις, πολλά τα νέα του ΚΔΑΠ Δήμου Πόρου, μέσα στο καλοκαίρι.

Ξεκινάμε...

Τα ΚΔΑΠάκια απέκτησαν μπλουζάκια με χορηγία δημάρχου Πόρου

 

Γερά δοντάκια

Την Τρίτη 18 Ιουλίου στις 10.30 η οδοντίατρος Μαρίνα Δημητριάδη επισκέφθηκε το ΚΔΑΠ Πόρου και μίλησε για την Στοματική Υγιεινή.
Αποκάλυψε τα μυστικά για μια υγιή οδοντοστοιχία, τόνισε τα λάθη και τις παραλήψεις που κάνουμε κατά τη φροντίδα των δοντιών μας και μοιράστηκε μαζί μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες της.
Μέσα στα πλαίσια της δράσης μιλήσαμε για τα νεογιλά και μόνιμα δόντια, για τους παράγοντες που συμβάλλουν στη σωστή υγιεινή του στόματος (π.χ. διατροφή, καθημερινές συνήθειες κτλ).
Στόχος μας είναι τα παιδιά να μάθουν τρόπους για την προστασία και την καθαριότητα των δοντιών και να υιοθετήσουν συμπεριφορές για την υγιεινή των δοντιών τους (π.χ. συχνό βούρτσισμα, επίσκεψη στον οδοντίατρο κτλ).
 
Παρατάθηκαν οι ημερομηνίες για την υποβολή αιτήσεων, ενστάσεων και των αποτελεσμάτων

 

Ανακοίνωση σχετικά με τη διήμερη δράση στο Μουσείο:
Η δράση θα γίνει μόνο την Πέμπτη 13 Ιουλίου και θα τα φροντίσουμε όλα εμείς ώστε τα ΚΔΑΠακια μας να μην ταλαιπωρηθούν καθόλου.
??Θα ξεκινήσουμε από το ΚΔΑΠ και θα μεταφερθούμε με το λεωφορειακι του Δήμου απο το Συγγρού προς το Αρχαιολογικό μουσείο όπου και θα υπάρχει κλιματισμός.
??Τέλος η επιστροφή θα γίνει ξανά με το λεωφορειάκι του Δήμου προς το ΚΔΑΠ Πόρου όπου θα συνεχιστεί το ημερήσιο πρόγραμμα μας!
??Από εσάς θέλουμε να έχετε μαζί σας: καπέλα, τα ΚΔΑΠομπλουζάκια σας και αρκετό νερό!
Ακολουθεί ξανά η ανακοίνωση για της δράσης στο Μουσείο.
ΤΑ ΚΔΑΠΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΜΟΥΣΕΙΟ!!!!
Σας ενημερώνουμε πως την Πέμπτη 13 Ιουλίου το ΚΔΑΠ Πόρου πάει στο Μουσείο όπου θα μας περιμένει η κυρία Εύη Πίνη
ΠΕΜΠΤΗ 13/7 ΣΤΙΣ 10.30 «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΚΑΦΗΣ»
Μια πρώτη γνωριμία με το έργο των αρχαιολόγων και τον κόσμο του μουσείου. Βιωματικό εργαστήριο ανασκαφής για μικρά παιδιά.
Θα συναντηθούμε όλοι και όλες στο ΚΔΑΠ ΠΟΡΟΥ απ’ όπου θα ξεκινήσουμε στις 10:00 για το Μουσείο του Πόρου.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!
Δυστυχώς η δράση της Παρασκευής ανακοινώνει καθώς λόγω καύσωνα ο Δήμος έβγαλε ανακοίνωση γ το κλείσιμο των δομών

Διαβάστε επίσης

Καλό ταξίδι Κυρία Μαρία ΠΟΡΟΣ

Ημέρα πένθους για τον Πόρο η Πέμπτη 13 Ιουλίου, καθώς το νησί αποχαιρέτισε την Μαρία Νετιχ Ανδρέου, μια ξεχωριστή προσωπικότητα, που άφησε το "αποτύπωμα" της σε δεκάδες επιστήμονες...

Πόρος: Νησιώτικο γλέντι με τον Ματθαίο Γιαννούλη στα πλαίσια του Poros Arts FestivalΠΟΡΟΣ

Νησιώτικο γλέντι θα ζήσουν όσοι βρεθούν στον Πόρο την Παρασκευή 14 Ιουλίου, στη συναυλία του Ματθαίου Γιαννούλη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 στην πλατεία Ηρ...

Πόρος: Το Φεστιβάλ Χειροτεχνίας γέμισε το στενό της Ερμού πομ πομ και φουντίτσες (φωτογραφίες) ΠΟΡΟΣ

Τα τελευταία καλοκαίρια, το στενό της Ερμού, γνωστό και ως Γιαχνί Σοκάκι, γεμίζει παιδικές φωνές και χαμόγελα και "ντύνεται" με παιδικές χειροτεχνίες της στιγμής, στο Φεστιβάλ Χειρ...

Πόρος: Αγωνιστικότητα και εμπειρίες για τους νεαρούς κωπηλάτες του ΝΟΠΤ στην ΚαστοριάΠΟΡΟΣ

Με 7 μικρούς αθλητές έλαβε μέρος ο Ν.Ο.Π.Τ στην Α. φάση του 15ου Πανελληνίου πρωταθλήματος ανάπτυξης Κωπηλασίας στην Καστοριά στίς 1 - 2 Ιουλίου. Με αρχηγό αποστολής τον πρόεδρο Αν...