ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιστολή επιχειρηματιών προς τον Δήμαρχο Πόρου με αίτημα την τροποποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

Με ανταλλαγή επιστολών συνεχίζεται η επικοινωνία ανάμεσα σε επιχειρηματίες του κέντρου της πόλης του Πόρου και του Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη σχετικά με τροποποιήσεις στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εφαρμόζει ο Δήμος Πόρου στην παραλιακή οδό του νησιού. 


Συγκεκριμένα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εφαρμόζονται προβλέπουν την πεζοδρόμηση μεγάλου τμήματος της παραλιακής οδού, επιτρέποντας την διέλευση των οχημάτων 7-11 το πρωί και 5-7 το απόγευμα. 
Από την πλευρά τους, 50 επιχειρηματίες της πόλης του Πόρου, συνυπέγραψαν κείμενο με προτάσεις, μεταξύ των οποίων, ζητούν να απελευθερωθεί η διέλευση των οχημάτων από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.
Δείτε τις προτάσεις των επιχειρηματιών. 


Λίγες ημέρες πριν την εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, αντιπροσωπία των επαγγελματιών συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πόρου, δίχως ωστόσο να υπάρξει συμφωνία.


Κατόπιν τούτου, ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης  απάντησε εγγράφως στις προτάσεις των επιχειρηματιών.
Διαβάστε την επιστολή του Δημάρχου ΕΔΩ


Μετά την απάντηση του κ. Δημητριάδη, οι επιχειρηματίες απέστειλαν εκ νέου επιστολή με επιχειρήματα, ζητώντας από τον δήμαρχο να εξετάσει εκ νέου τις προτάσεις τους, ζητώντας να αρθεί ο περιορισμός κυκλοφορίας κατά το διάστημα 11:00-17:00,έτσι ώστε να μην αποκόπτεται το κέντρο του νησιού,που είναι και ο πυρήνας της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Διαβάστε την επιστολή των επιχειρηματιών ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Από την Καλαυρία μέχρι τα ΒλαχέικαΠΟΡΟΣ

Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: Για να εκτιμήσεις τον Πόρο, χρειάζεσαι μέρες...   Το βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα του Πόρου είναι η δυνατότητα της οδικής πρόσβασής του. ...