ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεώρηση φύλλων διαμαρτυρίας από τον ΕΕΣΠ

Για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων επαγγελματιών που έχουν Εστιατόρια, Καφέ, Bar, Ζαχαροπλαστεία, το Προεδρείο του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου, ήρθε σε συννενόηση με τη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ/ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ της Περιφέρειας Αττικής/Π.Ε Νήσων, για την θεώρηση των ειδικών φύλλων διαμαρτυρίας των επιχειρήσεων εστίασης, διαμέσου του Ε.Ε.Σ.Π. ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι επαγγελματίες με περιττές μετακινήσεις στον Πειραιά. 

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 96 (παρ. 10) της Υ.Α. Α2-861/2013 «Κανόνες Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)», τα κέντρα και καταστήματα εστίασης, αναψυχής και διασκέδασης υποχρεούνται να διαθέτουν προς χρήση της πελατείας τους το ειδικό έντυπο / μπλόκ «ΦΥΛΛΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ» σε ειδική θήκη τοποθετημένη δίπλα στην έξοδο.  Κάθε φύλλο / μπλόκ, πρέπει να σφραγιστεί από το αρμόδιο Τμήμα Εμπορίου κάθε Περιφέρειας (ή Περιφερειακής Ενότητας όπου υφίσταται).


Για να αποφευχθούν τυχόν πρόστιμα στις επιχειρήσεις από τους συχνούς πλέον ελέγχους (κάθε πρόστιμο είναι 500 €), αλλά και να διευκολυνθούν οι επαγγελματίες από χρονοβόρα ταξίδια στον Πειραιά (έδρα της Π.Ε Νήσων), το Προεδρείο του Ε.Ε.Σ.Π. θα συγκεντρώνει τα ειδικά μπλοκ με τα φύλλα διαμαρτυρίας των επιχειρήσεων-μελών του και θα τα προωθεί για θεώρηση από το αρμόδιο Τμήμα Εμπορίου της Π.Ε Νήσων.


Όποιος επαγγελματίας ενδιαφέρεται μπορεί να απευθύνεται στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ.Π. κ. Δημήτρη Συξέρη (6970801255).

 

Διαβάστε επίσης

Επιστολή επιχειρηματιών προς τον Δήμαρχο Πόρου με αίτημα την τροποποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ΠΟΡΟΣ

Με ανταλλαγή επιστολών συνεχίζεται η επικοινωνία ανάμεσα σε επιχειρηματίες του κέντρου της πόλης του Πόρου και του Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη σχετικά με τροποποιήσεις στις κυ...

Από την Καλαυρία μέχρι τα ΒλαχέικαΠΟΡΟΣ

Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: Για να εκτιμήσεις τον Πόρο, χρειάζεσαι μέρες...   Το βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα του Πόρου είναι η δυνατότητα της οδικής πρόσβασής του. ...