ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Ο επιδημιολογικός χάρτης της Π.Ε. Νήσων - Στο κίτρινο ο Πόρος, στο κόκκινο η Ύδρα

Επικαιροποιήθηκε ο επιδημιολογικός χάρτης της Πολιτικής Προστασίας, με αλλαγές στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής. 


Συγκεκριμένα, ο Δήμος Πόρου πήγε στο επίπεδο 2 (κίτρινο), καθώς σύμφωνα με την τελευταία εβδομαδιαία ενημέρωση ενεργών κρουσμάτων, που δημοσιοποίησε ο Δήμαρχος Πόρου, τα ενεργά κρούσματα στον Δήμο Πόρου είναι 12, εκ των οποίων τα περισσότερα από αυτά ενδέχεται να προέρχονται από τους προπαιδευόμενους ναύτες του Κ.Ε. Πόρος, σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη. 
Σύμφωνα με τον χάρτη της Πολιτικής Προστασίας, στον Πόρο, ο εβδομαδιαίος ΚΜΟ κρουσμάτων / 100.000 κατοίκους είναι 25.0.

 

Στο επίπεδο 3 (κόκκινο) πήγε ο Δήμος Ύδρας. Ο δήμος Ύδρας δεν δημοσιεύει την εβδομαδιαία ενημέρωση ενεργών κρουσμάτων, ωστόσο σύμφωνα με τον χάρτη της Πολιτικής Προστασίας, ο εβδομαδιαίος ΚΜΟ κρουσμάτων / 100.000 κατοίκους είναι 138.0.


Στο επίπεδο 3 (κόκκινο) παραμένει ο Δήμος Αίγινας. Σύμφωνα με την εβδομαδιαία ενημέρωση ενεργών κρουσμάτων, που δημοσιοποίησε ο δήμος, τα ενεργά κρούσματα είναι 94, ενώ σύμφωνα με τον χάρτη της Πολιτικής Προστασίας, ο εβδομαδιαίος ΚΜΟ κρουσμάτων / 100.000 κατοίκους είναι 51.4.


Τέλος, στο επίπεδο 1 (πράσινο) παραμένουν οι δήμοι του Αγκιστρίου, των Σπετσών και της Τροιζηνίας - Μεθάνων και σύμφωνα με τον χάρτη της Πολιτικής Προστασίας, ο εβδομαδιαίος ΚΜΟ κρουσμάτων / 100.000 κατοίκους είναι 0.0.

Οι παραπάνω δήμοι δεν δημοσιοποιούν την εβδομαδιαία ενημέρωση ενεργών κρουσμάτων. 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο Σάββατο αναβλήθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Τροιζηνιακού - Ποσειδώνα Πόρου, λόγω κρουσμάτων στην ομάδα του Γαλατά. 

Διαβάστε επίσης

image descriptionΑίγινα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε                                  Αίγινα , 30/11/2021    ΝΗΣΙΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ                                                                             ...

image descriptionΑίγινα

Ο  Δήμος Αίγινας ανακοινώνει  στους ενδιαφερόμενους που πληρούν τις προϋποθέσεις να καταθέσουν αιτήσεις και τα ανάλογα έγγραφα προκειμένου να ενταχθούν  ως ωφελούμενοι στο Κοινωνικ...

image descriptionΑίγινα

Ο Διευθυντής και ο  σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Μεσαγρού αποχαιρετά με ανείπωτη θλίψη τον συνάδελφο Ιωάννη Πούντο,   που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Παρασκευή 26/11 εκφράζε...

image descriptionΑίγινα

Μια ιδιαίτερη αλλά πολύ ενδιαφέρουσα επετειακή εκδήλωση φιλοξένησε χθες Σάββατο 27 Νοεμβρίου η αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας. Σε συνεργασία του Δήμου Αίγινας, του Δήμου ...