ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Αίγινα: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ" από την ΚΕΔΑ και την Οργανωτική Επιτροπήτου 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ" εκφράζει η Οργανωτική Επιτροπή του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού και η Κ.Ε.Δ.Α. μετά  το τέλος του επιτυχημένου 13ου Φεστιβάλ προς όσους στήριξαν, συνέβαλαν και εργάστηκαν για την πραγματοποίηση του.

Η  επιστολή ευχαριστίας έχει ως εξής:

Το 13οAegina Fistiki Fest ανήκει στην ιστορία. Ο απόηχος της φετινής Γιορτής αποτελεί πλέον μέρος από τις αναμνήσεις μας. Αναμνήσεις κοινές για κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας. Ευχή και προσδοκία όλων όσοι συμμετείχαμε στην υλοποίησή του είναι το πρόσημο αυτών των αναμνήσεων να είναι θετικό. Γιατί η Αίγινα το αξίζει!

Εμπνευστήκαμε και εμπνεύσαμε τους καλλιτέχνες μας. Καλλιεργήσαμε συμπράξεις με πανεπιστήμια, μουσεία και πολιτιστικά ιδρύματα όλης της χώρας. Συνεργαστήκαμε με σπουδαίους chefs, που δημιούργησαν πιάτα με πρωταγωνιστή το φιστίκι μας. Γλεντήσαμε υπό τους ήχους διαφόρων και διαφορετικών μουσικών ακουσμάτων, χάρη σε μουσικούς και τεχνικούς. Ειδικοί γεωπόνοι, μας διαφώτισαν για τις σύγχρονες αντιλήψεις και μεθόδους για την καλλιέργεια της φιστικιάς. Διασκεδάσαμε με ασφάλεια εκατοντάδες μικρούς φίλους μας, που κατέκλυσαν τον χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας. Η εμπορική μας έκθεση ήταν μία από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών.

Μπροστάρηδες σε αυτή την προσπάθεια ήταν οι πρόθυμοι εθελοντές μας. Υποστηρικτές μας ήταν οι χορηγοί μας. Αρωγοί στάθηκαν διακεκριμένοι συμπολίτες μας, που -μαζί με τους χορηγούς επικοινωνίας μας- διευκόλυναν στην οργάνωση και στην εξωστρέφεια του FistikiFest.

Είμαστε ευγνώμονες λοιπόν απέναντι σε πάμπολλους ανθρώπους, η συμβολή των οποίων επέτρεψε στη Γιορτή  μας να έχει τον φετινό εμπλουτισμένο χαρακτήρα της.

Απέναντι σε αυτή την πληθώρα οικειοθελούς και ανιδιοτελούς προσφοράς, αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Να είμαστε καλά και να ανταμώνουμε σε γιορτές!

 

Φιλικά

 

Νίκος Πτερούδης

Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας

 

Μαριλένα Γιαννούλη

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής 13ουAeginaFistikiFest

 

 

 

Διαβάστε επίσης

image descriptionΑίγινα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2022" Η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Σαλαμίνος, υπό την αιγίδα του Υπουργείου...