ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια καθισμάτων του Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αίγινας (Κ.Ε.Δ.Α.) ανακοινώνει την πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια καθισμάτων που αφορούν στην αίθουσα Ι. Καποδίστριας (Δημοτικό Θέατρο).

Οι προσφορές θα κατατίθενται καθημερινά στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Α. Π. Αιγινήτου 4

2ος όροφος, από ώρα 09:00π.μ. έως 12μ.μ. καθώς και στο e-mail keda@aeginadimos.gr, για χρονικό διάστημα από Τρίτη 27 Μαρτίου έως και Τρίτη 03 Απριλίου

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

  • Τα καθίσματα θα αποτελούνται από πλάτη, έδρα και πλαϊνό στήριξης (σκελετός) με μπράτσο.

  • Μεταξύ δύο διαδοχικών καθισμάτων παρεμβάλλεται ένα πλαϊνό στήριξης με μπράτσο ενώ στο τέλος κάθε σειρά κλείνει με ένα επιπλέον τελικό πλαϊνό.

  • Το πόδι θα καταλήγει σε μεταλλική φλάντζα (πέλμα) η οποία θα βιδώνεται απ' ευθείας στο πάτωμα με 4 ειδικά μπουλόνια τα οποία δεν θα εξέχουν.

  • Η έδρα θα πρέπει να αναδιπλώνεται για την καλύτερη δυνατή εξοικονόμηση χώρου.

  • Το κάθισμα να είναι εύκολα αποσυναρμολογούμενο ώστε να μπορεί να αλλάζει η πλάτη, η έδρα και τα μπράτσα χωρίς να καταστρέφονται τα υπόλοιπα μέρη του.

Έδρα:
  • Η έδρα του καθίσματος να είναι κατασκευασμένη από επάλληλα φύλλα κόντρα πλακέ οξιάς συνολικού πάχους τουλάχιστον 13 mm. Να επικαλύπτεται με βερνίκι το οποίο καθιστά το ξύλο αδιάβροχο και βραδύκαυστο. Να είναι ανατομικής μορφής με εξομάλυνση των άκρων της για αποφυγή τραυματισμών. Να είναι ανακλινόμενη όταν δεν χρησιμοποιείται, με σύστημα αθόρυβης αυτόματης ανάκλισης διπλού ελατηρίου. Να υπάρχει η δυνατότητα εύκολης και γρήγορης αντικατάστασης της.

Το μαξιλάρι της έδρας να είναι από δύσφλεκτο αφρώδες ελαστικό (πολυουρεθάνη), διαμορφωμένο με ψυχρή κατεργασία σε ανατομικό σχήμα και επενδυμένο με ύφασμα επιλογής μας. Να υπάρχει η δυνατότητα να είναι αφαιρούμενο και να διαθέτει φερμουάρ για την απομάκρυνση του υφάσματος.

Πλάτη:

  • Η πλάτη του καθίσματος να είναι κατασκευασμένη ομοίως με την έδρα.

Σκελετός:
  • Το μεταλλικό πλαϊνό στήριξης (πόδι) του καθίσματος να αποτελείται από κολώνα οθρογωνικής μορφής διαστάσεων 80Χ40Χ2mm η οποία να απολήγει σε πέλμα μήκους 200mm και πλάτους 80mm. Η απόσταση των οπών πάκτωσης να είναι 18cm. Ο τρόπος πάκτωσης να εξασφαλίζει σταθερότητα.

  • Τα πόδια του καθίσματος πρέπει να κατασκευαστούν έτσι ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις κλίσεις της ως άνω αίθουσας.

Μπράτσα:
  • Τα μπράτσα να είναι επενδυμένα στο επάνω μέρος τους από μασίφ ξύλο οξιάς και να υπάρχει ενδιάμεσα ξύλινη επένδυση κατασκευασμένη από επάλληλα φύλλα κόντρα πλακέ οξιάς με τελική επιφάνεια μασίφ ίδιας ξυλείας. Το συνολικό πάχος του μπράτσου καθώς και του επενδυμένου πλαϊνού να είναι 6cm.

  • Όλα τα μεταλλικά μέρη να είναι βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή.

  • H επένδυση θα είναι σε χρώμα κόκκινο σκούρο. Τα υφάσματα και τα αφρώδη να καλύπτουν προδιαγραφές βραδυκαυστότητας.

Διαστάσεις:

Τα καθίσματα που θα χρειαστούν είναι τα ακόλουθα:

Α/Α

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΜΜ

1 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

22

τ.μ.χ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

της Κ.Ε.Δ.Α.

Σαλπέα-Στάθη Αικατερίνη

Διαβάστε επίσης

Η Απάντηση της Λύδιας Κονιόρδου για το Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο (παλιές φυλακές) ΑίγιναςΑίγινα

Στις 15 Φεβρουαρίου 2018, με ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, είχε έρθει στη Βουλή το θέμα της αποκατάστασης και αξιοποίησης του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου (πρώην φυλακές) Αίγινας....

Παρασκευή η εκλογή του νέου επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο ΑίγιναςΑίγινα

Tην ερχόμενη Παρασκευή, στην αίθουσα του Μεριστού, αναμένεται να συνέλθουν οι 8 δημοτικοί σύμβουλοί της παράταξης ΑΙΓΙΝΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, προκειμένου να εκλέξουν τον επικεφαλής της ...