ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με σημαία την αγάπη? η κοπή πίτας στο Ίδρυμα Καψάλη

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την Κυριακή 7 Ιανουαρίου το Ίδρυμα Ανδρέα Καψάλη και ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος, με τις δυο προέδρους να εύχονται πάνω απ΄όλα αγάπη.

Η πρόεδρος του Ιδρύματος κ.Φλώρα Καψάλη απουσίαζε για λόγους υγείας και το χαιρετισμό της μετέφερε η κ, Λίλη Λεούση - Βογιατζή.

Μέσα από την επιστολή της η κ. Φ. Καψάλη ευχήθηκε: "Ας είναι ελπιδοφόρα η συνάντηση αυτή, να σαλπάρουμε με σημαία την αγάπη στο 2018Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία, τύχη, πολλούς φίλους, καλές αναμνήσεις και με τη χάρη του Θεού να τα εκτιμήσετε όλα αυτά".  

Ευχαρίστησε όσους παρεβρέθησαν και όσους συνέβαλαν σε αυτή την εκδήλωση.

 

Η πρόεδρος των Συλλόγου Φίλων Ιδρύματος Καψάλη, κ.  Ξανθένια Μαντά, επέλεξε να μοιραστεί με τους καλεσμένους, ένα απόσπασμα από συνέντευξη του Λεωνίδα Καβάκου, όπου ο καταξιωμένος βιολιστής μιλά για την αριστεία, την πνευματικότητα, την αντιπαλότητα και την έχθρα, και τον σεβασμό στις ανθρώπινες σχέσεις.

Ευχήθηκε σε όλους υγεία και πάνω απ όλα, αγάπη, "αγάπη να την μοιράζεστε και αγάπη να την εκδηλώνετε".

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αγής Μαρμαρινός, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ, Κώστας Γενίτσαρης και ο πρώην Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κουκούλης.

Ο κ. Δ. Μούρτζης, στον χαιρετισμό του τόνισε την προσφορά του Ιδρύματος και ευχήθηκε περαστικά στην πρόεδρο και υγεία σε όλους. "Υγεία πάνω απ' όλα, τα δύσκολα θα τα ξεπεράσουμε όλοι μαζί, χωρίς διαχωρισμούς και χρώματα".

 

Η επιλογή της μουσικής επένδυσης της εκδήλωσης, έργα από την Πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης, δεν ήταν τυχαία όπως ανέφερε και ανέλυσε η κ. Μαντα, ένα κράμα τεχνών και αισθητικής που την ίδια επιλογή έχει θέσει σαν θεσμό και το Ίδρυμα Καψάλη.

Διαβάστε επίσης

Ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αργοσαρωνικού για την Ευαγγελία ΓελαδάκηΑίγινα

  Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών νησιών Αργοσαρωνικού για το θάνατο της  παιδιάτρου και  Διευθύντριας του  Κέντρου Υγείας Αίγινας  Ευαγγελίας  Γελαδάκη, εκφράζει στους οικείους...

24ωρη προειδοποιητική απεργία για τις 12 Ιανουαρίου ανακοίνωσε η ΠΝΟΑΓΚΙΣΤΡΙ

Την πραγματοποίηση 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας στις 12 Ιανουαρίου - με προοπτική κλιμάκωσης- ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων. Η ΠΝ...

"Ενθυμήματα, Αντικείμενα και Ιστορίες" από τις Φυλακές στο Λαογραφικό Μουσείο ΑίγιναςΑίγινα

Από τις 13 ως τις 21 Ιανουαρίου 2018 στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο της Αίγινας θα φιλοξενηθεί η έκθεση* ‘Ενθυμήματα, Αντικείμενα και Ιστορίες’, με αντικείμενα που έχουν φτιάξ...