ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας αποχαιρετά τον φίλο, συναγωνιστή και σύντροφο Νίκο Αλυφαντή του Γεωργίου (Χαϊμαντά)

 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΙΓΙΝΑΣ

Αίγινα 6-5-2023

Η  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΙΓΙΝΑΣ αποχαιρετά τον φίλο,συναγωνιστή και σύντροφο Νίκο Αλυφαντή του Γεωργίου (Χαϊμαντά) που έφυγε από κοντά μας, την Πέμπτη 4 Μαϊου.

   Ο Νίκος, σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στο Πανεπιστήμιο  της Μπολόνιας στην Ιταλία. Γυρνώντας στη Ελλάδα ασχολήθηκε  αρχικά με την ειδικότητά του στο αεροδρόμιο της Τανάγρας αλλά στη συνέχεια τον κέρδισαν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες στα εκκοκιστήρια βαμβακιού. Η αρχή έγινε από τη Δαύλεια Βοιωτίας για να συνεχιστεί στα Γιαννιτσά της Πέλλας.

Οι επιχειρήσεις δεν  απομάκρυναν τον Νίκο από τη συμμετοχή του στα πολιτικά δρώμενα, αφού  οι συναναστροφές του με νέους πολλών κρατών σε ένα από το  παλαιότερα Πανεπιστήμια του κόσμου, αυτό  της Μπολόνιας, τον είχαν επηρεάσει έντονα.

Πρωταγωνιστής στους πολιτικούς αγώνες  ως  υποψήφιος σε βουλευτικές εκλογές  ( στις τελευταίες εκλογές με την ΔΗΜΑΡ)  αλλά και στα Δημοτικά δρώμενα του νησιού  όπου ήταν υποψήφιος το 2006 με το συνδυασμό του Παναγιώτη Κουκούλη ,”Αίγινα κίνηση ευθύνης” και το 2019 με τον Συνδυασμό “Αλλαγή πορείας για την Αίγινα “ με επικεφαλής τον Παντελή Μεθενίτη.

Η μεγάλη του αγάπη όμως ήταν η Αίγινα, όπου περνούσε μεγάλο  διάστημα ασχολούμενος με τα κτήματά του και την παραγωγή  φιστικιού.

Άνθρωπος δυναμικός και  δραστήριος στην καθημερινότητα αλλά και σε  όλες του τις δράσεις. Οι φίλοι του- στα καφενεία της Δημαρχίας- θα τον θυμούνται  να περνάει με την εντούρο μηχανή του, ως έναν  “αιώνιο έφηβο”.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΙΓΙΝΑΣ εκφράζει τα θερμά  συλληπητήρια  στην γυναίκα του, τα παιδιά του,την μητέρα του  και  σε όλους τους συγγενείς του.

 Καλεί τους φίλους και συναγωνιστές του, στον τελευταίο αποχαιρετισμό,την Δευτέρα ώρα 12.00 στην Παναγίτσα της Αίγινας.

 Νίκο,καλό σου ταξίδι.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΙΓΙΝΑΣ

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Έκθεση της κ.Μαίρης Γαλάνη - Κρητικού στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών.Αίγινα

Κεντημένα "Μύθοι - παραμύθια και επιμύθια" με τις πολύχρωμες κλωστές της κ. Μαίρης Γαλάνη - Κρητικού θα  παρουσιαστούν στο Εθνικό και Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών από  τις 10 Μαΐου ...

Ανακοίνωση της ΚΟΒ Αίγινας του ΚΚΕ για το τροχαίο με τις τρεις τραυματίες μαθήτριες του τροχαίου στον Άγιο Νεκτάριο  Αίγινα

Από την Κ.Ο Αίγινας του ΚΚΕ εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση: "Η Κ.Ο. Αίγινας του ΚΚΕ δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή  της στις τραυματίες μαθήτριες του ατυχήματος που έλαβε χώρα στ...

Φάρος Αίγινας: Γκρέμισαν και η παρανομία (;) ήταν άμμος θαλάσσης (!) και τώρα άρον άρον επιχωμάτωση!!!(ΦΩΤΟ)Αίγινα

Το άκρον άωτον της ανοησίας, είναι αυτό που συμβαίνει στον Φάρο, μετά την περιβόητη κατεδάφιση, που υποτίθεται θα αποκαθιστούσε τη νομιμότητα και κανονικότητα μετά την …αυθαιρεσία,...