ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πόρος: Πανελλήνια προβολή στο θέμα της ΠΟΑΥ (video)

Ακόμη και μετά την εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής, τα Μέσα Επικοινωνίας πανελλήνιας εμβέλειας, έστρεψαν τα βλέμματά τους στο Πόρο και στο φλέγον ζήτημα των ιχθυοκαλλιεργειών, για πρώτη φορά τόσο έντονα την τελευταία δεκαετία, που ο Πόρος δίνει τον δικό του αγώνα κατά των σχεδίων βιομηχανοποίησης του νησιού.   


Ο Δήμαρχος Πόρου κλήθηκε από την εκπομπή "Μέρα μεσημέρι με την Μάριον" στο OPEN TV και από την ραδιοφωνική εκπομπή "Αταίριαστοι" στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ να μιλήσει αναφορικά με την βιομηχανική ζώνη ιχθυοτροφείων.


Δείτε την παρουσία του κ. Δημητριάδη στις δύο εκπομπές:

 


Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Δημητριάδης κάλεσε την περασμένη εβδομάδα, ελάχιστες μέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου, σε αποχή των δημοτών του Πόρου από την εκλογική διαδικασία, ως ένδειξη διαμαρτυρίας τόσο για το χρονίζον ζήτημα των ιχθυοκαλλιεργειών στο νησί όσο και ευρύτερα, για τις ελλείψεις σε γιατρούς, εκπαιδευτικούς, αστυνομικούς και πυροσβέστες, με την κεντρική διοίκηση να επιδεικνύει χαρακτηριστική αδιαφορία. 

 

Αξίζει να σημειώσουμε πως η κοινή γνώμη στον Πόρο είναι αγανακτισμένη με τον επίμαχο σχεδιασμό εκβιομηχανοποίησης του νησιού, από την Πολιτεία, ενώ το θέμα έπαιξε, παραμονές των εκλογών, σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά σάιτς, πανελλήνιας εμβέλειας και προκάλεσε τις ανακοινώσεις δύο κοινοβουλευτικών κομμάτων, συγκεκριμένα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και του ΚΚΕ. 

Διαβάστε επίσης

Πόρος: 10 ακόμη υποψήφιοι σύμβουλοι με τον συνδυασμό "Πόρος Ενότητα Ανάπτυξη" του Γ. Κουτουζή ΠΟΡΟΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πόρου Γιώργος Κουτουζής, ανακοίνωσε 10 ακόμη υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους με τον συνδυασμό του "Πόρος - Ενότητα - Ανάπτυξη". Μέχρι σήμερα ο κ. Κουτουζής έχ...

Πόρος: Ο Αντώνης Δάγκλης υποψήφιος με την "Καθαρή Πορεία" του Γ. Δημητριάδη  ΠΟΡΟΣ

Έναν ακόμη υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ανακοίνωσε με τον συνδυασμό του "Καθαρή Πορεία", ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης. Πρόκειται για τον 32χρονο ζαχαροπλάστη Αντώνη Δάγκλη, ο...