ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πόρος: Ο Αντώνης Δάγκλης υποψήφιος με την "Καθαρή Πορεία" του Γ. Δημητριάδη

Έναν ακόμη υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ανακοίνωσε με τον συνδυασμό του "Καθαρή Πορεία", ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης. Πρόκειται για τον 32χρονο ζαχαροπλάστη Αντώνη Δάγκλη, ο οποίος είναι ο 24ος υποψήφιος του συνδυασμού του κ. Δημητριάδη. 
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Δημητριάδη: 
 
"Μία ακόμη σημαντική προσθήκη στον συνδυασμό μας είναι ο Αντώνης Δάγκλης!
Ο Αντώνης, ο οποίος είναι 32 ετών, είναι ζαχαροπλάστης και μαζί με την οικογένειά του διατηρούν μια παράδοση μισού αιώνα, παράγοντας τα ονομαστά αμυγδαλωτά (και όχι μόνο) που αποτελούν γαστρονομικό κεφάλαιο για το νησί μας.
Η συμμετοχή του στον συνδυασμό μας, η οποία επιστεγάζει την στήριξη που εισπράττω διαχρονικά από την οικογένειά του και την φιλία που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά μας, με τιμάει ιδιαίτερα και ενισχύει σημαντικά την παράταξή μας στην μάχη των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου!"

Διαβάστε επίσης

Πόρος: 10 ακόμη υποψήφιοι σύμβουλοι με τον συνδυασμό "Πόρος Ενότητα Ανάπτυξη" του Γ. Κουτουζή ΠΟΡΟΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πόρου Γιώργος Κουτουζής, ανακοίνωσε 10 ακόμη υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους με τον συνδυασμό του "Πόρος - Ενότητα - Ανάπτυξη". Μέχρι σήμερα ο κ. Κουτουζής έχ...

CITRONNE Gallery - Πόρος: "Επαναλήψεις" - Ομαδική έκθεση 11 εικαστικών - Εγκαίνια 27 Μαΐου ΠΟΡΟΣ

Έντεκα εικαστικοί - Νίκος Αλεξίου, Beppe Caturegli, Αλέκος Κυραρίνης, Χριστίνα Μήτρεντσε, Μυρτώ Ξανθοπούλου, Μαρία Οικονομόπουλου, Νίνα Παπακωνσταντίνου, Νίκος Ποδιάς, ‘Εφη Σπύρου,...