ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πέτρος Πετρίτης υποστηρίζει τον κ. Π.Κουκούλη

Με ανάρτησή του στη προσωπική σελίδα του στο Fb, o κ Πετρίτης ανακοινώνει την στήριξή του στην υποψηφιότητα του κ Παναγιώτη Κουκούλη για τον Δήμο Αίγινας. Αναλυτικά, η ανάρτηση είναι η ακόλουθη:

 "Μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι οι προτάσεις, οι συσχετισμοί και οι υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί μέχρι στιγμής δεν ικανοποιούν τη πλειοψηφία των συμπολιτών μας. Η Αίγινα έχει ένα καλό μομέντουμ, όμως με πολλά προβλήματα και προκλήσεις. Είναι κρίσιμο η επόμενη δημοτική αρχή να συνδυάζει τη γνώση αλλά και το όραμα για να περάσουμε στην επόμενη μέρα.
Αυτή ήταν και η αφορμή να ξεκινήσει ένας καινούργιος συνδυασμός με έμπειρους αλλά κυρίως με μια ομάδα νέων ανθρώπων. Ο Panagiotis Koukoulis ξεκινάει από νέα αφετηρία και μπορεί να εξασφαλίσει ένα περιβάλλον συγκλίσεων και δημιουργίας. Τη προσεχή περίοδο θα παρουσιαστεί, με ένα μοντέρνο τρόπο επικοινωνίας, οι θέσεις και οι αξίες του νέου συνδυασμού.

Διαβάστε επίσης

Προστατευτικές μπάρες στο ΛεόντιΑίγινα

Του Γ. Μπήτρου Τοποθετήθηκαν από το Δήμο Αίγινας προστατευτικές μπάρες στον παραλιακό δρόμο Αίγινας – Σουβάλας, στην περιοχή του Λεοντίου προς την πλευρά της θάλασσας. Η τοποθέτηση...

Τοποθετήθηκε η τιμητική πλάκα για τον Φιλέλληνα Σαμιουέλ Χάου στο λιμάνι της ΑίγιναςΑίγινα

Του Γ. Μπήτρου Σε διαφορετικό σημείο από το αρχικό, τοποθετήθηκε η τιμητική πλάκα για τον φιλέλληνα γιατρό Σάμιουλ Γκρίντλεϋ Χάου χάρη στις ενέργειες του οποίου (σχέδια και έρανο π...