ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα 60 του χρόνια γιόρτασε το "Αιάκειον"

  Σε ένα Grand Cocktail Party γιόρτασε την επέτειο των 60 χρόνων του, το γνωστό ζαχαροπλαστείο στην παραλία της Αίγινας "Αιάκειον", το βράδυ της Παρασκευής 3 Αυγούστου 2018, Εμπνευσμένα αλμυρά και γλυκά finger foods σε μπουφέδες συνόδευαν τα δροσερά κοκτέιλ, μαζί με επιλεγμένη μουσική από Dj και εντυπωσιακά βεγγαλικά. Πολλοί ήταν οι φίλοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οικογένειας Κουκούλη- Γαλάνη, τους ευχήθηκαν και διασκέδασαν στο επιτυχημένο πάρτι τους. Οι ιδιοκτήτες του, Μιχάλης Γαλάνης και  Αλέξανδρος Κουκούλης, ευχαρίστησαν όλους για την παρουσία τους στην μεγάλη αυτή επέτειο  και στις 12.00 έκαναν την κλήρωση που είχε πολλά γλυκά δώρα. Ο Μιχάλης Γαλάνης, για τον "Αιάκειον": 
Σας καλωσορίζουμε στην σημερινή μας εκδήλωση και σας ευχαριστούμε θερμά που παρευρίσκεστε κοντά μας στην επέτειο των 60 χρόνων ύπαρξής μας, από της ιδρύσεως του καταστήματός μας.
Με λίγα λόγια θα προσπαθήσω να σας πω το ιστορικό για την ονομασία και την πορεία του ΑΙΑΚΕΙΟΝ.
Ιδρύτρια υπήρξε η γιαγιά μας η Ντόλλυ Μιχαήλ Κουκούλη, "νονός" δε της επιχείρησης  ο παππούς μας ο γιατρός Μιχάλης Κουκούλης. Γέννημα της Αίγινας και λάτρης της, έδωσε το όνομα του βασιλιά Αιακού της Αίγινας από την Ελληνική Μυθολογία.
Ο βασιλιάς αυτός εκτός από άρχοντας την εποχή εκείνη υπήρξε και ένας από τους Κριτές του Άδη.
Ονομασία ενός άρχοντα έχει η επιχείρηση, "όνομα και πράγμα" που λέει ο λαός.
 
Β' γενιά, άξιοι συνεχιστές οι γονείς μας, Κώστας και Τάκης. Το παράδειγμα της ακούραστης γιαγιάς: οδηγός!
 
Γ' γενιά πια, εμείς οι δύο σήμερα. Κάτω από την άγρυπνη ματιά της γιαγιάς και τις συνεχείς ως συνήθως συμβουλές της.
Απόφοιτοι εμείς, σχετικών με την επιχείρηση σπουδών. Ο ένας, ο ξάδελφος μου ο Αλέξανδρος, απόφοιτος της Σχολής Le Monde σπούδασε Ξενοδοχειακά και Μαγειρική. Ο άλλος, εγώ, απόφοιτος του Hertfordshire University σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων
Συνεχιστές εμείς λοιπόν σήμερα ευελπιστούμε να προσθέτουμε καινούργιους λίθους και λιθαράκια στο έργο αυτό αποσκοπώντας στην πρόοδο και στον περαιτέρω εκσυγχρονισμό του Αιακείου, πατώντας πάντοτε σταθερά στα γερά θεμέλια και στις αρχές που πήραμε.
 
Ελπίζουμε να είστε εσείς, οι πελάτες μας και οι φίλοι, ευχαριστημένοι.
60 χρόνια τώρα τηρούμε πιστά και με συναίσθημα ευθύνης, την παράδοση τους κανόνες υγιεινής και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε στη Ζαχαροπλαστική και τη Μαγειρική και φροντίζουμε να έχουμε έμπειρο πρόθυμο και ευγενικό προσωπικό, με αποτέλεσμα να έχουμε παγκόσμια αναγνώριση.
Η Ελλάδα είναι γεγονός πως έχει επιβιώσει χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία.
Ένα λαμπρό παράδειγμα πρωτοπορίας εμπιστοσύνης και σταθερότητας είναι το "Αιάκειον".
Αυτή είναι η πραγματική εικόνα που δημιούργησε και μας άφησε παρακαταθήκη ακλόνητη η γιαγιά μας η Ντόλλυ.
Μετά από 60 χρόνια λειτουργίας ΑΙΑΚΕΙΟΝ σημαίνει στέκι εμπιστοσύνης, υψηλής ποιότητας, νέων ιδεών και προόδου.

Διαβάστε επίσης

Ο Αλέκος Βρέτος άνοιξε την αυλαία του 13ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ ΑίγιναςΑίγινα

Το  13 ο   Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας,  με γενικό τίτλο του δανεισμένο από τον Αισχύλο  « … το αναρίθμητο γέλιο των κυμάτων της θάλασσας…»,  ξεκίνησε χθες Τετάρτη 8 Αυγούστου...

Αίγινα: Πρωτοβουλία της Αντιπολίτευσης για τον καθυστερημένο απολογισμό πεπραγμένωνΑίγινα

Το παρακάτω δελτίο τύπου έστειλε η δημοτική παράταξη "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης", όπως και το  9 δημοτικών συμβούλων προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. Αίγινας, για σύγκληση ειδικής συνεδρίασης...