ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Tsak Bam Festival: Θεοδώρα Χωραφά -"Στην ΠηΓή ξανά"

Για πρώτη φορά είδαμε την καταξιωμένη κεραμίστρια Θεοδώρα Χωραφά να δίνει κίνηση στη κεραμική της τέχνη, σε μια performance που άνοιξε την αυλαία της πρώτης βραδιάς του Tsak Bam Festival 2018. Μια διαφορετική Χωραφά, που με όποιον τρόπο και για όποιο σκοπό αγγίζει τον πηλό, μαγεύει. Την Παρασκευή 6 Ιουλίου στο "μαγικό χωράφι" της Καβουρόπετρας, πολλοί φίλοι της σύγχρονης τέχνης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την performance  "Στην ΠηΓή ξανά", με την εξαιρετική λιτότητα της Θεοδώρας Χωραφά και την ιδιαίτερη εσωτερική σχέση της με τον πηλό. Όπως η ίδια αναφέρει για αυτή την performance - εγκατάσταση :
Οι αλλεπάλληλοι θάνατοι και αναγεννήσεις που σηματοδοτούν τη ζωή. Επανασύνδεση με τη Γη. Ευκαιρία να ξεθάψω μια παλιά ανεκπλήρωτη δουλειά ξεχασμένη χρόνια στο ντουλάπι, να την εξελίξω, να τολμήσω να τη μοιραστώ με άλλους μέσω του σώματός μου. Να δώσω μορφή στο παρελθόν, να ανοίξω χώρο στο καινούργιο. Και τώρα αρχίζει η Ζωή!

Διαβάστε επίσης

Πληροφορίες για τις θερινές εκπτώσεις από την Επαγγελματική Ένωση ΑίγιναςΑίγινα

Όπως ανακοίνωσε η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας, την Δευτέρα 9 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια των ε...