ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποδόσφαιρο: Στην Ελλάδα ο Μεντιλίμπαρ για τον Ολυμπιακό - Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2027 ο Λουτσέσκου

Αύριο (10/2) αναμένεται στην Ελλάδα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για να επικυρώσει με υπογραφή τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό και να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού στους «ερυθρόλευκους».

Ο Βάσκος προπονητής θα παρακολουθήσει το απόγευμα του Σαββάτου (10/2, 17:30) τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου την ομάδα θα οδηγήσει ως υπηρεσιακός  τεχνικός ο επικεφαλής της Κ19 Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Από την επομένη (Κυριακή 11/2) ο Μεντιλίμπαρ μπαίνει στα... βαθιά ξεκινώντας αμέσως τη δουλειά, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη ακολουθεί σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος, για τα πλέι οφ του Conference League.

Ο Μεντιλίμπαρ θα φέρει στον Ολυμπιακό και μερικούς δικούς του ανθρώπους, με πρώτο εξ αυτών τον 36χρονο Φραν Ρίκο που θα αποτελέσει άμεσο συνεργάτη ως βοηθός του και με τον οποίο είχε συνυπάρξει στη Σεβίλλη. 

Μαζί θα έρθει, επίσης, ο γυμναστής Τόνι Ρουίθ, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Βάσκο τεχνικό στο μεγαλύτερο μέρος της προπονητικής διαδρομής του, ενώ κατά πάσα πιθανότητα ο Μεντιλίμπαρ θα φέρει κι έναν αναλυτή. 

Στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Χρήστος Μουρίκης ως προπονητής φυσικής κατάστασης, ενώ θα υπάρξει μια επιστροφή, εκείνη του Παναγιώτη Αγριογιάννη που θα έχει αρμοδιότητα την εκγύμναση των «ερυθρόλευκων» τερματοφυλάκων.

 

 

Λουτσέσκου: «Θα δώσω τη ψυχή για να σας κάνω περήφανους»

Λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μια επιλογή ας πούμε συναισθηματική, μία επιλογή ζωής αν θέλετε. Ήταν μια επιλογή λόγω του ισχυρού δεσμού, που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε εμένα και τον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τον κ. Σαββίδη και εμένα. Είμαι πολύ περήφανος για όλα αυτά», αναφέρει αρχικά στο μήνυμά του στα Social Media των «ασπρόμαυρων» ο Ρουμάνος τεχνικός.

Για να συμπληρώσει: «Θέλω μόνο να πω σε όλους πως θα δώσω, όπως έχω δώσει μέχρι τώρα, όλη μου την ψυχή, όλη μου την διαθεσιμότητα σε αυτή τη δουλειά, για να σας κάνω περήφανους και χαρούμενους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας που είναι απίστευτα κοντά μας και μας δίνουν δύναμη και ενέργεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για όλες αυτές τις σεζόν που είμαστε μαζί, για το γεγονός πως αυτός κατάφερε να με κάνει καλύτερο προπονητή. Σας ευχαριστώ όλους! Ξέρετε πως δεν μου αρέσουν πολύ όλα αυτά».

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Με άγχος στην οκτάδα η ΕθνικήΑθλητικά

Χάρη σε πέναλτι του Βλαχόπουλου 51 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών πέτυχε αγχωτική νίκη με 13-12 επί της Γαλλίας και εξασφάλισε την πρώτη θέση του Β΄ ...

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Οριστικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το ελληνικό ντουέτο Πλατανιώτη – ΜαλκογεώργουΑθλητικά

Η ολοκλήρωση του ομαδικού της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα , επικύρωσε και μαθηματικά την πρόκριση των Ευαγγελίας Πλατανιώτη και Σοφίας Μαλκογεώργου ...

Εθνική Ελλάδας: Στα δύσκολα με Αγγλία, Φινλανδία και Ιρλανδία στον όμιλο του Nations LeagueΑθλητικά

Στον δεύτερο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας του Nations League, κληρώθηκε η Εθνική Ελλάδος, η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Αγγλία, την Φινλανδία και την Ιρλανδία.   Φυσικά ο...

Η Εθνική Πόλο… βύθισε την Βραζιλία και έβαλε πλώρη για τα προημιτελικάΑθλητικά

Μετά την εξαιρετική πρεμιέρα με το 24-6 επί της Κίνας, η Εθνική ομάδα Πόλο ανδρών διέλυσε και την Βραζιλία, επικρατώντας με 23-4 . Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου έχοντας πολύ καλύτερο...