Η Εθνική «βύθισε» την Κίνα στην πρεμιέρα της

Επίδειξη δύναμης έκανε η Εθνική Ανδρών της υδατοσφαίρισης στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Ντόχα, νικώντας την Κίνα με 24-6.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα ως απόλυτο φαβορί και το επιβεβαίωσε στην πισίνα, δείχνοντας τη δυναμική της από το πρώτο οκτάλεπτο, που ολοκληρώθηκε με την Εθνική προηγούμενη με 4-1.

Η συνέχεια βρήκε την «γαλανόλευκη» ομάδα ακόμη πιο εντυπωσιακή, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 10-1 μετά το 6-0 που σημείωσαν οι διεθνείς στη δεύτερη περίοδο.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν χαλάρωσε, σκόραρε επτά φορές στην τρίτη περίοδο κι εκτόξευσε το σκορ στο 17-4, ενώ στην τέταρτη με επιμέρους σκορ 7-2 έφτασε στο εμφατικό τελικό 24-6.

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης, ενώ κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Ντίνος Γενηδουνιάς με 5 τέρματα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική Πόλο… βύθισε την Βραζιλία και έβαλε πλώρη για τα προημιτελικάΑθλητικά

Μετά την εξαιρετική πρεμιέρα με το 24-6 επί της Κίνας, η Εθνική ομάδα Πόλο ανδρών διέλυσε και την Βραζιλία, επικρατώντας με 23-4 . Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου έχοντας πολύ καλύτερο...

Οπαδική βία: Από πότε θα ισχύουν κάμερες και ταυτοπροσωπία στα γήπεδα – Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες ορόσημαΑθλητικά

Τις ακριβείς ημερομηνίες από τις οποίες εκκινούν οι σοβαρές μεταρρυθμίσεις που προβλέπονται στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για την αποτροπή και αντιμετώπιση των παραβατικών συμπεριφορ...

Η σύντροφος του αρχιδιαιτητή Μάνταλου δέχτηκε επίθεση - Οι αντιδράσεις της Λίγκας και των ΠΑΕΑθλητικά

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι πριν από τις τέσσερις ημέρες (20 Ιανουαρίου) η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησί...