ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τροιζηνία: Πέντε ακόμη σύμβουλους ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Τάσος Μούγιος

Ακόμη 5 υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Τάσος Μούγιος. Ο κ. Μούγιος κινείται σταθερά, έχοντας ανακοινώσει μέχρι σήμερα συνολικά 30 συνεργάτες του. 
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Μούγιου: 
 
Αγαπητοί μου συντοπίτες,
με σταθερό ρυθμό συνεχίζεται η ενίσχυση της παράταξής μας με όλο και περισσότερα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, που επιθυμούν να προσδώσουν στον δήμο μας την ανάπτυξη, την αναβάθμιση και την ποικιλομορφία που χρειάζεται.
Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος αλλά και περήφανος που πληθώρα ανθρώπων μας προσεγγίζουν οικειοθελώς για να συνδράμουν στην προσπάθειά μας και να στηρίξουν το όραμά μας, σε μια κοινή πορεία για ένα ενωμένο και δυνατό δήμο.
Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζω 5 ακόμη υποψηφίους που εμπιστεύονται τον συνδυασμό μας και εμείς με τη σειρά μας τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.
 
 
 
ΔΡΙΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Ο Θεόδωρος Δρίβας, του Παναγιώτη και της Αθανασίας, γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1981 στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Λ. Περάματος στον τομέα «Οικονομίας και Διοίκησης». Με καταγωγή από το όμορφο χωριό της Τροιζήνας, εδω και 20 χρόνια πήρε την απόφαση να εγκατασταθεί μόνιμα στην Τροιζήνα καθώς υπηρετεί στο Λιμεναρχείο Πόρου με τον βαθμό του Ανθυπασπιστή Λ.Σ.
Τα τελευταία 4 χρόνια αποτελεί μέλος και Γενικός Γραμματέας του σωματείου «Πολιτιστική Κίνηση Τροιζήνας» με ενεργό δράση σε διάφορους τομείς για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της κοινότητας Τροιζήνας, και όχι μόνο.
Ζώντας, λοιπόν, στο μέρος που αγαπάει, προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό γι΄αυτό και παρατηρώντας με μια διαφορετική ματιά, πάντα πιο κοντά στην εποχή μας, αναζητά την καλύτερη εφικτή λύση των προβλημάτων με στόχο την βελτίωση.
 
 
 
 
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
Ο Χρυσόστομος Κουτσουμπέλης, του Γεώργιου και της Μαρίας, γεννήθηκε στις 16/4/2003. Τα παιδικά του χρόνια έζησε στην Τροιζήνα, ενώ σήμερα μένει μόνιμα στον Γαλατά. Κατέχει δίπλωμα Ηλεκτρολόγου από το ΕΠΑ.Λ. Γαλατά και πλέον διαθέτει την δική του επιχείρηση, την Εταιρεία Συστημάτων Ασφαλείας και Εγκαταστάσεις.
H απόφασή του να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά του τόπου του πηγάζει από την αγάπη του για την περιοχή όπου μεγάλωσε και ζει μόνιμα. Με κοινούς στόχους, όραμα, πείσμα, εργατικότητα και συνεργασία, πιστεύει, πως θα καταφέρουμε να μειώσουμε σημαντικά τα καθημερινά προβλήματα. Η συνδρομή όλων είναι απαραίτητη για ένα καλύτερο Τόπο, μα πάνω απ΄ όλα για ένα καλύτερο Δήμο με Ενότητα και Ανάπτυξη.
 
 
ΛΙΤΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ο Λίτσας Αθανάσιος με καταγωγή από την Καλλονή Τροιζηνίας είναι ένας ακόμη συμπολίτης μας που πλαισιώνει την ομάδα μας. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται με τον αγροτικό τομέα.
Έχει εκλεγεί για τρεις 4ετίες τοπικός σύμβουλος του δημοτικού διαμερίσματος Δρύοπης.
Στόχος του είναι η σωστή και εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας, καθώς και η εξέλιξη του σε όλους τους τομείς.
 
 
ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο Χρήστος Μανώλης γεννήθηκε στις 28/5/1990. Είναι τελειόφοιτος της Δημοσιογραφίας με ειδίκευση στην Αθλητική Δημοσιογραφία. Υπήρξε εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά και Εκπαιδευτής. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στη «La Frianderie».
Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Νάκη του Γεωργίου όπου έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Χριστίνα – Χρυσάνθη, και διαθέτουν Κομμωτήριο έναντι του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου.
Η απόφασή του να μετοικίσει μόνιμα στον Τόπο μας αλλά και να μεγαλώσει το παιδί του εδώ φανερώνει την αγάπη που έχει για την περιοχή μας. Για αυτόν τον λόγο επέλεξε να συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό μας.
 
 
 
ΧΙΣΑΡΛΗ ( ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ) ΜΑΡΙΑΝΘΗ
Η Χισαρλή ( ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ) Μαριάνθη , του Αντωνίου και της Σταυρούλας Καραγιάννη, γεννήθηκε στις 26/08/1996 στον Πειραιά. Ο τόπος καταγωγής της και η ιδιαίτερη πατρίδας της είναι ο Ευαγγελισμός Τροιζηνίας.
Αποφοίτησε από το Τμήμα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης, ενώ είναι τελειόφοιτη του μεταπτυχιακού προγράμματος "Οικονομικά και Διοίκηση Υγείας" του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της εργάστηκε στη "Ρέα γυναικολογική και μαιευτική κλινική" ως νοσηλεύτρια χειρουργείου. Από το 2020 έως σήμερα υπηρετεί στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο "Μεταξά" στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και απέκτησε την ειδικότητα της "Επείγουσας και Εντατικής νοσηλευτικής".
Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε από τα φοιτητικά της χρόνια όπου έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Σπουδαστικού Συλλόγου, εκπρόσωπος της Φοιτητικής Μέριμνας, καθώς και υπεύθυνη σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας.
Στόχος της είναι η αξιοποίηση των γνώσεων και της επιστημονικής κατάρτισης που αποκόμισε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις σπουδές τις και την επαγγελματική της πορεία για τον εκσυγχρονισμό των δομών και παροχών υγείας του τόπου μας.

Διαβάστε επίσης

Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων: Επισκευές σε σχολικά κτήρια της Τροιζήνας ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων, ολοκληρώθηκαν εργασίες επισκευής εξωτερικά και στον προαύλιο χώρο, καθώς και ελαιοχρωματισμός εξωτερικά στα κτίρια του Δημοτικ...

O Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων για τα εγκαίνια του Μνημείου της Γ' Εθνοσυνέλευσης Τροιζήνας ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Από τον Δήμο Τροιζηνίας - Μεθάνων εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου, σχετικά με την εκδήλωση της Πολιτιστικής Κίνησης Τροιζήνας, στα εγκαίνια του Μνημείου της Γ' Εθνοσυνέλευσης Τρο...

Γιάννης Γκούμας: "Το κατεστημένο εύλογα μας φοβάται ότι με την δυναμική μας, ίσως καταφέρουμε να τους χαλάσουμε την σούπα"ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου, το εκλογικό σώμα του Πόρου, της Τροιζηνίας και των Μεθάνων, θα έχουν την δυνατότητα να στηρίξουν "δικούς τους" πολιτευτές, που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτ...

Στην Τροιζήνα για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Καποδίστρια ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ (ΦΩΤΟ)ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Σε εκδήλωση στην Τροιζήνα για τα εγκαίνια μνημείου Γ' Εθνοσυνέλευσης Τροιζήνας και τα αποκαλυπτήρια προτομής του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια, παραβρέθηκε σήμερα...

Δήμος Τροιζηνίας - Μεθάνων: Ευχαριστίες για την συμβολή στην κατάσβεση της φωτιάς στα Μέθανα ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Από τον Δήμο Τροιζηνίας - Μεθάνων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:    "Η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην περιοχή Μεγάλο Ποτάμι Κοινότητας Μεγαλοχωρίου Μεθάνων ολοκληρώθηκε...

Ο Κώστας Κατσαφάδος εκπρόσωπος της κυβέρνησης στα εγκαίνια του μνημείου για την Γ' Εθνοσυνέλευση  στην ΤροιζήναΤΡΟΙΖΗΝΑ

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπ. βουλευτής ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και Νήσων, Κώστας Κατσαφάδος, θα εκπροσωπήσει, τ...

Τροιζηνία - Μέθανα: 8 ακόμη υποψήφιους με τον συνδυασμό του ανακοίνωσε ο Σωτήριος Σούχλας ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Τις υποψηφιότητες 8 ακόμη δημοτικών συμβούλων με τον συνδυασμό του, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Σωτήριος Σούχλας.    Ο κ. Σούχλας έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα συνολ...

Μαίνεται η φωτιά στα Μέθανα - Στη μάχη της κατάσβεσης δασοκομάντος και αεροσκάφη (φωτογραφίες)ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (27/4) στα Μέθανα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σε αγροτοδασική έκτ...

Πολιτιστική Κίνηση Τροιζήνας: Πρόσκληση στα εγκαίνια του μνημείου Γ' Εθνοσυνέλευσης ΤροιζήναςΤΡΟΙΖΗΝΑ

Η Πολιτιστική Κίνηση Τροιζήνας σας προσκαλεί την Κυριακή 30 Απριλίου 2023, να τιμήσετε με την παρουσία σας τα εγκαίνια του μνημείου Γ' Εθνοσυνέλευσης Τροιζήνας από τον Διευθυντή Τμ...