ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήλωση του νέου δημάρχου Τροιζηνίας - Μεθάνων Σπύρου Πολλάλη

Από τον νέο δήμαρχο Τροιζηνίας - Μεθάνων κ. Σπύρο Πολλάλη, εκδόθηκε η ακόλουθη δήλωση, σχετικά με το νικηφόρο - για εκείνον - αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών: 

 

Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση και απερίγραπτη χαρά από την απόφαση της πλειοψηφίας των εκλογέων του τόπου μας να αναθέσουν στο Συνδυασμό «Νέα ΠΝΟΗ» την ευθύνη για τη δημιουργία ενός πραγματικά σύγχρονου Δήμου με ξεκάθαρη Αναπτυξιακή Προοπτική.
Είναι φανερό ότι η ετυμηγορία του πρώτου γύρου των εκλογών έδωσε διακριτό προβάδισμα στο πρόγραμμα που θέσαμε υπόψη του Λαού του Δήμου μας. Η ευρεία πλειοψηφική επιλογή εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου και στον Συνδυασμό μας, όπως αποτυπώθηκε στο δεύτερο γύρο, αποτελεί για μένα υψίστη τιμή και παράλληλα ξεκάθαρη εντολή να εργαστώ σκληρά και αταλάντευτα για το αύριο του Δήμου μας με πνεύμα ενότητας και συναίνεσης.
Στους Συνεργάτες μου και στους Συνδημότες μου, με τους οποίους εδώ και χρόνια συνδιαμορφώσαμε το όραμα και το σχέδιο ανάπτυξης για το Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, οφείλω - από καρδιάς- ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ.
Στους επικεφαλής των Συνδυασμών, επίσης, εκφράζω την εκτίμησή μου τονίζοντας ότι προσδοκώ άριστη συνεργασία στο πλαίσιο της προόδου και της ανάπτυξης του Δήμου μας. Παράλληλα, πιστεύω ότι και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και οι εκλεγέντες από τους άλλους Συνδυασμούς, θα δείξουν πνεύμα συνεργασίας στην κοινή προσπάθεια για ένα πραγματικά καλύτερο αύριο στον τόπο μας.
Στους Συμπατριώτες μου, που στον πρώτο γύρο τίμησαν τον Συνδυασμό «Δήμος από την αρχή» και στο δεύτερο γύρο μού εμπιστεύθηκαν την ευθύνη να επιδιώξω τις προγραμματικές συγκλίσεις, τις συνθέσεις και τις συνεργασίες που απαιτούνται για να πάει ο Δήμος μας μπροστά, εκφράζω τη διαβεβαίωση ότι θα κάνω
τα πάντα για να δικαιώσω στο ακέραιο την επιλογή τους.
Ταυτόχρονα απλώνω το χέρι μου και στους Συνδημότες εκείνους, οι οποίοι προτίμησαν το Συνδυασμό «Συμφωνία για την Τροιζηνία και τα Μέθανα» και τους καλώ να πορευτούμε όλοι μαζί, δίχως αποκλεισμούς και ανούσιες αντιπαραθέσεις για να πετύχουμε στην Τροιζηνία και στα Μέθανα το μέλλον που όλοι ονειρευόμαστε.
Οι Εκλογές ανήκουν πια στην ιστορία. Η προσπάθεια όλων μας για ένα Δήμο που πραγματικά μας αξίζει ξεκινάει τώρα. Σε αυτήν την πορεία δεν περισσεύει κανένας.
Αντίπαλοί μας είναι μόνο τα προβλήματα του Δήμου και όχι οι Συνδημότες μας. Τιμώντας τη λαϊκή εντολή, εργάζομαι ήδη, ώστε να είμαστε η Διοίκηση που θα πορευτεί με σύμπνοια και διαπαραταξιακή συνευθύνη για να επιτελέσει έργο δημιουργικό που θα μείνει στην ιστορία του τόπου μας. Αξιοποιώντας όλους τους
Δημοτικούς Συμβούλους, τους Νέους και τις Νέες, όλους τους συλλογικούς φορείς, τα Σωματεία και όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του Δήμου μας, θα πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας.
Να είστε βέβαιοι ότι, όλοι μαζί, θα κερδίσουμε το κρίσιμο στοίχημα της ανάπτυξης και της ποιότητας της ζωής, για το σύνολο των Δημοτών μας.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
ο εκλεγείς Δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων
Σπύρος Χρ. Πολλάλης
Υποναύαρχος ε.α του Πολεμικού Ναυτικού

Διαβάστε επίσης

Με 3 δρομολόγια καθημερινά ξεκινάει το FD VENUS στη γραμμή Πόρος - Μέθανα - Αίγινα - Πειραιάς Ακτοπλοΐα

Χαρμόσυνα τα νέα για την ακτοπλοϊκή σύνδεση του Πόρου και των Μεθάνων, με τον Πειραιά.  Την Παρασκευή 12 Ιουλίου ξεκινάει τα δρομολόγια το νέο υδροπτέρυγο FD VENUS της εταιρίας Aeg...

Τροιζηνία: Στα 100 κορυφαία το παραδοσιακό εστιατόριο «Μπατζάβαλης Γεώργιος» ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Στη λίστα με τα 100 κορυφαία εστιατόρια της χώρας συμπεριλαμβάνεται πλέον το παραδοσιακό εστιατόριο «Μπατζάβαλης Γεώργιος» που βρίσκεται στον Καρατζά Τροιζηνίας. Επιχείρηση 3ης γεν...

Χριστόφορος Μπουτσικάκης στο Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων: «Μπορούμε, αρκεί να εμπιστευτούμε ανθρώπους με αξίες και όραμα»ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Περιοδεία στον Δήμο Τροιζηνίας- Μεθάνων πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς Νήσων, Χριστόφορος Μπουτσικάκης την Τετάρτη 19 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στη Δημοτι...