ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστήρια δήλωση Γιάννη Δημητριάδη

Από τον Δήμαρχο Πόρου κ. Γιάννη Δημητριάδη εκδόθηκε το ακόλουθο ευχαριστήριο μήνυμα:

"Αγαπητοί φίλοι και αγαπητές φίλες,

Στις εκλογές της 26ης Μάιου οι δημότες του Πόρου έδωσαν για δεύτερη συνεχή φορά σε εμένα και το συνδυασμό μου την εντολή να διοικήσουμε τον Δήμο μας. 
Η επιλογή τους αυτή αποτελεί για εμάς πρωτίστως τεράστια τιμή, δεύτερον επιβράβευση του έργου μας και τρίτον καθαρή εντολή για να το συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ώθηση.

Όπως έγινε σαφές, στην κοινωνία του Πόρου εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικές αντιθέσεις. Οι διαφορές στις προθέσεις και στις τακτικές των δύο συνδυασμών ήταν ουσιαστικές και έντονες και σε μεγάλο βαθμό αυτό αντικατοπτρίζει και τη σύνθεση των ψηφοφόρων. Όμως, οι δικές μας προτάσεις και τακτικές επιβεβαιώθηκε ότι είναι εκείνες που εκφράζουν σταθερά, σε βάθος χρόνου και με αυξανόμενη τάση, τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών. Η υλοποίηση του προγράμματός μας, επομένως, αποτελεί αφενός δημοκρατική επιταγή και αφετέρου μονόδρομο για την ανάπτυξη του τόπου μας. Καλώ όσους καταψήφισαν την πρότασή μας να κατανοήσουν και να σεβαστούν την δημοκρατική επιλογή της κοινωνίας μας και να ακολουθήσουν την πλειοψηφία στην κατεύθυνση που επέλεξε. Από την άλλη, θα σεβαστώ προφανώς το δικαίωμα διαφωνίας όσων δεν το κάνουν, αλλά δεν θα σεβαστώ τυχόν προσπάθειά τους να παρενοχλήσουν (ξανά) το έργο του Δήμου.

Σε πολιτικό επίπεδο, θέλω να τονίσω ότι η νίκη μας δεν ήταν νίκη (μόνο) σε βάρος του κ. Δ. Στρατηγού και των εκφραστών της τοπικής διαπλοκής που τον πλαισίωσαν, αλλά ήταν νίκη σε βάρος όλου του τοπικού παλαιοκομματικού συστήματος που δεν δίστασε τις τελευταίες βδομάδες να στήσει μια ανίερη συμμαχία, η οποία «έπαιξε τα ρέστα της» (και τα έχασε) προκειμένου να επηρεάσει την βούληση των δημοτών. Αναφέρομαι, βεβαίως, στους κυρίους Κ. Κατσαφάδο, Π. Χατζηπέρο και Σπ. Σπυρίδωνα, οι οποίοι επέλεξαν να λάβουν ξεκάθαρη θέση στην εκλογική μάχη, δίνοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη σπουδαιότητα στη νίκη της παράταξής μου εναντίον όλων τους μαζί. Από την άλλη, είναι σημαντικό ότι τα δύο μεγάλα κόμματα (Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ) δεν ενεπλάκησαν στην εκλογική αναμέτρηση του Πόρου, επιτρέποντας στην παράταξή μου να διατηρήσει τον αυθεντικά υπερκομματικό χαρακτήρα της και να συγκεντρώσει την υποστήριξη των ανιδιοτελώς σκεπτόμενων ψηφοφόρων όλων των κομμάτων.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους μας και να τούς διαβεβαιώσω ότι και τη νέα περίοδο θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια όρεξη και με τις ίδιες αρχές που είχαμε τα προηγούμενα πέντε χρόνια!
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και να συγχαρώ για το θριαμβευτικό εκλογικό αποτέλεσμα: όλους τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού μου, τους συγγενείς και τους φίλους μας, τους υποστηρικτές και εθελοντές της εκλογικής μας εκστρατείας, όσους συνέβαλαν σε οργανωτικό και νομικό επίπεδο σε αυτήν και, περισσότερο απ’ όλους, τη γυναίκα μου, τις κόρες μου, τους γονείς μου και τον αδελφό μου.

Γιάννης Δημητριάδης
Δήμαρχος Πόρου"

Διαβάστε επίσης

Οι συντελεστές του Porosea 2019 ΠΟΡΟΣ

Με την ακόλουθη ανακοίνωση ο Δήμος Πόρου ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στη επιτυχημένη διοργάνωση του Porosea 2019:   Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν και φέτος από το νησί μας ...