ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Γιορτή λήξης για την ...μεγάλη καπετάνισσα ΜΟΥ.Σ.Α.

Η μουσική είναι ένα μεγάλο ταξίδι. Και σε αυτό το ταξίδι η μεγάλη καπετάνισσα, για το μικρό μας νησί, είναι η ΜΟΥΣΑ, είπε ο κ. Κώστας Λάμπρου στη γιορτή λήξης της φετινής περιόδου λειτουργίας του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας.

Μέλος του Δ.Σ. αλλά και η ψυχή του μουσικού συλλόγου ο κ. Λάμπρου, στον χαιρετισμό του στο κλείσιμο της βραδιάς, είπε:

 "Η ζωή χωρίς τη μουσική είναι λάθος" είχε πει ο Νίτσε. Εμείς εδώ είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε πάρει τη ζωή μας σωστά, αγαπάμε τη μουσική. Η ΜΟΥΣΑ κάθε χρονιά μας δίνει κάτι καινούργιο, μας οδηγεί σε έναν νέο στόχο και φέτος είδαμε πολλούς νέους στόχους. Από αυτά τα παιδιά κάποτε θα είμαστε περήφανοι. Στηρίξτε τη ΜΟΥΣΑ, εμπιστευτείτε τη, ενισχύστε τη.

Η γιορτή λήξης έγινε την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας Σπετσών Αιγίνης, με μεγάλη προσέλευση κοινού. Σαράντα νέοι μουσικοί, πνευστά, κρουστά, έγχορδα και πιάνο, με μαέστρο την κ.  Ελένη Αθανασοπούλου και η νέα χορωδία με μαέστρο τον κ. Γιάννη Βρυζάκη, χάρισαν στους καλεσμένους τους ένα μελωδικό ταξίδι κάτω από το φως της Πανσελήνου.

Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Σταυρούλα Παπαδοπούλου αφού εντόπισε την απουσία της δημοτικής αρχής, του δημάρχου και της ΚΕΔΑ, κάλεσε τους δύο συμβούλους της αντιπολίτευσης που παρευρέθηκαν. κ. Νίκο Πούντο και κ. Αντώνη Ντελή να κάνουν μαζί την κλήρωση της λαχειοφόρου.

Η ΜΟΥ.Σ.Α. είναι η μοναδική φιλαρμονική στην Αίγινα που παιανίζει σε μεγάλες θρησκευτικές εορτές και εθνικές επετείους, έχει περίπου 80 μέλη,  9 καταξιωμένους δασκάλους και στεγάζεται σε τρεις παραχωρημένες αίθουσες του Κέντρου Νεότητας.

Διαβάστε επίσης