ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μεγάλη συμμετοχή η Αίγινα στο Let's do it Greece

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018,η Αίγινα συμμετείχε στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας, στο Let's do it Greece.  Μια εκστρατεία που συντονίζει όλη την Ελλάδα, παρέχοντας πλήρη σχέδιο δράσης για κάθε φορέα που συμμετέχει.

Ο Δήμος Αίγινας ενώθηκε φέτος με την Πανελλαδική Εκστρατεία και συντόνισε με επιτυχία 27 περίπου συλλόγους, σχολεία και ομάδες του νησιού στον εθελοντικό καθαρισμό.

Στην παραλία της Αύρας συναντήσαμε τον Αντιδήμαρχο κ. Αγή Μαρμαρινό μαζί με εκπρόσωπο της Εφορίας Εναλίων Αρχαιοτήτων. Υπό την επίβλεψη της Εφορίας και του κ. Μαρμαρινού, μηχανήματα του δήμου καθάρισαν τα συσσωρευμένα φύκια από την Αύρα και την παραλία της Κολώνας.

Την ηλιόλουστη Κυριακή οι εθελοντές, όλοι με χαμόγελα, καλή διάθεση και όρεξη, φόρεσαν τα γάντια τους, πήραν σακούλες και τσουγκράνες και καθάρισαν τις ακτές της Αίγινας.

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφει στον Πειραιά flying dolphin με προορισμό την Υδρα -Κόλλησε αντικείμενο στην προπέλαΑίγινα

Στο λιμάνι του Πειραιά επιστρέφει με συμβατική πλεύση το υδροπτέρυγο f/d 29 με 126 επιβάτες και 6 άτομα πλήρωμα, λόγω πιθανής εμπλοκής αντικειμένου σε μία εκ των δύο προπελών του σ...