ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι μουσικοί της Αίγινας για το Νοσοκομείο "Άγιος Διονύσιος"

Όπως η μουσική ξέρει να ενώνει, μουσικοί που ζουν στην Αίγινα, ένωσαν τις νότες τους στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, σε μια συναυλία υπέρ του Νοσοκομείου Αίγινας  "Άγιος Διονύσιος".

Διαφορετικά είδη μουσικής, όπως διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές καταγωγές ενωμένοι σε μια χορωδία, σε μια ορχήστρα ή ένα σχήμα, βρέθηκαν στη σκηνή αφιλοκερδώς για έναν κοινό σκοπό.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτό το κάλεσμα του Συλλόγου Φίλων Ιστορικού & Λαογραφικού Μουσείου Δήμου Αίγινας.

Η αυλή του Λαογραφικού γέμισε, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστας Γαλάνης χαιρέτησε και ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες για την συμμετοχή τους και την υποστήριξη, και τους συμπολίτες για την προσέλευση και την ενίσχυση.

Την συναυλία άνοιξε ο π. Ελευθέριος Κουμασίδης στο πιάνο, με έργα των Mozart, Chopin και Debussy.

 

Και συνέχισαν:

Πολυφωνική Χορωδία Αίγινας,

με διδασκαλία και διεύθυνση Γιάννη Βρυζάκη

Γρηγόρης Αϊβαζόπουλος και Μαριάννα Μπράουν, μαζί στο πιάνο

Αρετή Πηγιαδίτη-μαντολίνο, Διονύσης Μικέλης κιθάρα, Βαγγέλης Σώρρος - κρουστά, Άννα Σάβλα -φωνή.

Δημήτρης Εικοσπεντάκης- βιολί, Σταύρος Σώρρος- κιθάρα, Βαγγέλης Σώρρος- κρουστά

"Εστουδιαντίνα Αίγινας"

με διδασκαλία Αλέξανδρου Σπίτζινγκ

  Στην συναυλία παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ.του Νοσοκομείου π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης, η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής 9ης Γιορτής Φιστικιού κ. Κ. Σαλπέα, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας κ. Ντ. Μπακοπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φ. Τζίτζης και άλλοι.    

Διαβάστε επίσης

Santantonio - Αναφορά στο έργο τουΑίγινα

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 20.00 θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης του Γιάννη Σανταντόνιο στο Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας . Στις 20.30 το ίδιο βράδυ, στην αυλή του Λαογραφικού ...

Σύσκεψη για τη διαχείριση των απορριμμάτων στα νησιά του ΑργοσαρωνικούΑΓΚΙΣΤΡΙ

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Αίγινας, πραγματοποιήθηκε χθες 6 Σεπτεμβρίου 2017 , στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η προγραμματισμένη δεύτερη σύσκεψη για τα απορρί...