ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η καλοκαιρινή συνάντηση των Φίλων της Αίγινας

Στην περιοχή των Αγίων στο ξενοδοχείο Ίριδες προσκάλεσε με ανοιχτή πρόσκληση ο σύλλογος "Οι Φίλοι της Αίγινας",  για μια επικοινωνία και συζήτηση σε ότι απασχολεί το νησί και τον σύλλογο.
Ένας σύλλογος που δραστηριοποιείται στην Αίγινα για το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής και τον πολιτισμό από το 1979 και αριθμεί σήμερα περίπου 200 μέλη.
Αρκετοί ήταν εκείνοι που δέχτηκαν την πρόσκληση το απόγευμα του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου, όπως μέλη και πρόεδροι άλλων συλλόγων της Αίγινας και πλήρη απουσία της δημοτικής αρχής.
[caption id="attachment_41538" align="alignnone" width="628"] OLYMPUS DIGITAL CAMERA[/caption]
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης Γρηγοριάδης αφού καλωσόρισε τους επισκέπτες, παρουσίασε τον Δρ. Βυζαντινής Αρχαιολογίας κ. Χαράλαμπο Πέννα, ο οποίος μας μετέφερε ιστορικά στην Παλειαχώρα, στις εκκλησίες και τις αγιογραφίες της.
Ακολούθησε σύντομη αναδρομή στις δραστηριότητες του συλλόγου για το 2017 και υγιής διάλογος για θέματα που απασχολούν το νησί.
Η βραδιά συνεχίστηκε σε παρεΐστικο κλίμα στο εξωτερικό μπαρ του ξενοδοχείου.

Διαβάστε επίσης

Σύσκεψη για τη διαχείριση απορριμμάτων με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής ΠολιτικήςΑΓΚΙΣΤΡΙ

Tο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων σε Αίγινα, Αγκίστρι και Ύδρα εξετάστηκε σε ειδική σύσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής υπό τον Υπουργό Παναγιώτη Κουρου...

Σκουρλέτης: Θα προσληφθούν 5.000 συμβασιούχοι στην καθαριότητα των ΔήμωνΑίγινα

Ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης εξήγγειλε την πρόσληψη 5.000 συμβασιούχων στην καθαριότητα των δήμων μέσω ΑΣΕΠ. Πιο συγκεκριμένα, ο Σκουρλέτης μιλώντας στην ΕΡΤ, υπογράμμισε...