ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον Δήμαρχο Αίγινας

Mε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο συναντήθηκε ο Δήμαρχος της Αίγινας κ.Σάκης Σακκιώτης, στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής, στις 13/09/2013. Στη συνάντηση πουυ έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αίγινα ζητήθηκαν κυρίως δύο θέματα: 1 ) Υποβολή πρότασης - πρόσκλησης του Δημάρχου για επίσημη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στο Νησί μας και απόδοση τιμής σε αυτόν για την σημαντική συνολική προσφορά του στην Εκκλησία της Ελλάδας και τις ουσιαστικές πρωτοβουλίες του για την ανάπτυξη ενός δικτύου κοινωνικών υπηρεσιών σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας. 2) Πρόσκληση του Δήμου της Αίγινας προς την Εκκλησία της Ελλάδας για συνδιοργάνωνη ΗΜΕΡΙΔΑΣ στο Νησί μας, στο πλαίσιο της υποστήριξης του θρησκευτικού τουρισμού με θέμα: “ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ”. Ο Αρχιεπίσκοπος αποδέχτηκε τις προτάσεις του Δήμου και επί του 2ου θέματος έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες για την υλοποίησή τους.

Διαβάστε επίσης

ΔψΑίγινα

Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς με δωρεάν εξέταση στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο Αίγινας «Αγιος Διονύσιος» σε συνεργασία με το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Eκθεση Κλασσικών ΟχημάτωΑίγινα

Eκθεση κλασσικών οχημάτων διοργανώνεται στις 14 Σεπτεμβρίου από τον Σύλλογο Κλασσικών Οχημάτων Αίγινας στο λιμάνι του νησιού από τις 18.00 μμ έως τις 21.00 μμ. Κατά τη διάρκεια της...