ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα Φεστιβάλ της Αίγινας

 
Από  την Κοινωφελή Επιχείρηση  του Δήμου Αίγινας ανακοινώνεται με σχετικό Δελτίο Τύπου η πραγματοποίηση  των καλοκαιρινών Φεστιβάλ  της Αίγινας, τόσο του 10ου Φεστιβάλ Θεάτρου, όσο  και  του 12ου Φεστιβάλ  Φιστικιού.
 
 

Ο Δήμος Αίγινας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας ενημερώνουν πως θα πραγματοποιηθούν τόσο το 10ο Φεστιβάλ Θεάτρου όσο και η 12η Γιορτή Φιστικιού, προσαρμοσμένα στους κανόνες προστασίας κατά του COVID-19, όπως εκείνοι τίθενται από τα αρμόδια υπουργεία.

 

Συμμεριζόμενοι την ανάγκη του κόσμου για ψυχαγωγία, έπειτα από την πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι βιώσαμε, προχωράμε στον αναλυτικό προγραμματισμό των δύο διοργανώσεων, πληροφορίες για τον όποιο θα δίδονται μέσω σχετικών δελτίων τύπου και ανακοινώσεων.

 

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και είμαστε πεπεισμένοι πως με συνεργασία και καλή πρόθεση όλα θα κυλήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

 

   

               

 

 
 

Διαβάστε επίσης

Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας: Πλατφόρμα Ενημέρωσης για τα πρωτόκολλα λειτουργίας των ξενοδοχείωνΑίγινα

    Η  Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας με Δελτίο Τύπου ενημερώνει τα μέλη της, τους ξενοδόχους της Αίγινας για τις νέες εξελίξεις  στο χώρο αυτό, αλλά  χάρη στην πλατφόρμα που έχει δημιουρ...

O Νίκος Πτερούδης στο SM: Το επίπεδο καθαριότητας στην Αίγινα έχει ανέβειΑίγινα

Η  αλλαγή που παρατηρείται  τους τελευταίους μήνες  στο χώρο της καθαριότητας  στην Αίγινα, με την τοποθέτηση πολλών καινούργιων κάδων απορριμμάτων, αλλά και οι παρεμβάσεις που επι...