ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου κ. Παντελή Μεθενίτη στα γραφεία του συνδυασμού του

«Φιλική Συνάντηση» χαρακτήρισε  τη συγκέντρωση των φίλων και μελών του συνδυασμού του «Αλλαγή πορείας για την Αίγινα», ο κ. Παντελής Μεθενίτης την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 20.00 έξω από τα γραφεία  του συνδυασμού του.

Μια συνάντηση που είχε  και το χαρακτήρα των εγκαινίων των γραφείων του, μια που μόλις «μια βδομάδα πριν την Κυριακή των εκλογών δεν χρειάζεται να κάνουμε εγκαίνια. Προτιμούμε να σας έχουμε μαζί μας». Η συνάντηση αυτή είχε επίσης  το χαρακτήρα φιλικής κουβέντας και συναναστροφής με όσους συμμετείχαν, μια ευχάριστη βραδιά που συνοδεύτηκε με μπουφέ και κρασί.

 

Ωστόσο στη συντομία ομιλία  του ο κ.Παντελής Μεθενίτης δεν παρέλειψε να στείλει μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες για το ύφος και το χαρακτήρα του προεκλογικού αγώνα αυτών των εκλογών. Ιδιαίτερα μαχητικός αλλά και καυστικός κάποιες φορές αναφέρθηκε σε όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι ο συνδυασμός του έχει κομματική ταυτότητα. «Μας κατηγορούν  ότι φέρνουμε υπουργούς στην Αίγινα. Αναφέρομαι – τόνισε – σε όλους εκείνους που φέρνουν υπουργούς στην Αίγινα για βόλτα και για ρουσφέτια. Εμείς  έχουμε φέρει υπουργούς για να γίνουν τα μεγάλα έργα και αυτά που έχουν δρομολογηθεί και γίνονται».

 

Χωρίς  να παρουσιάσει τους υποψήφιους με το συνδυασμό του, κάτι που είχε γίνει στην προεκλογική συνάντηση στο Ξενοδοχείο «Δανάη» στις 3 Μαΐου, προχώρησε λέγοντας «ότι δυστυχώς στο ψηφοδέλτιό μας  δεν υπάρχουν άτομα ή κυρίες που τους τάξαμε θέσεις γραμματέα ή υπαλλήλου στο Δήμο, ούτε υποσχεθήκαμε αντιδημαρχίες, ούτε ιδιώτες που έχουν οικονομική σχέση με το Δήμο. Υποσχόμαστε και δεσμευόμαστε ότι το χρήμα  του Δήμου θα μοιράζεται σε όλους τους Αιγινήτες επαγγελματίες ισότιμα και αξιοκρατικά».

 


 Επίσης καυτηρίασε τη συνήθεια να πηγαίνουν οι υποψήφιοι πόρτα- πόρτα για άγρα ψήφων. «Εμείς υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σας, πόρτα – πόρτα για να βρούμε λύσεις  στα προβλήματά σας».
Χωρίς περιστροφές και λεκτικές ακροβασίες ο κ. Μεθενίτης έδωσε το μήνυμα της επόμενης μέρας των εκλογών τονίζοντας με έμφαση ότι «θα είμαστε παρόντες και θα μας βρουν μπροστά  τους»  για  το καλό της Αίγινας. Τέλος έδωσε ραντεβού το βράδυ  της Παρασκευής στην κεντρική ομιλία  του συνδυασμού του στις 8 το βράδυ  στην παραλία  της Αίγινας.

Διαβάστε επίσης

Εγκαίνια προεκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δήμαρχου Αίγινας κ. Παναγιώτη ΚουκούληΑίγινα

 Βραδιά εγκαινίων χθες Σάββατο 18 Μαΐου του προεκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δήμαρχου Αίγινας κ. Παναγιώτη Κουκούλη. Η προσέλευση των φίλων και των μελών του συνδυασμού ήταν τέτο...

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τη σύσκεψή με θέμα την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αγίας ΜαρίναςΑίγινα

Σχόλιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης Αίγινας" για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με θέμα την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αγίας Μαρίνας: Με αφορμή τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐο...

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου και η παρουσίαση του Συνδυασμού του Π. Κουκούλη Αίγινα

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Κουκούλης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού Αίγινα Μπορείς σας προσκαλούν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου (Σπύρου Ρόδη 25 - απέ...