ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αθλητές, επαγγελματίες, δραστήρια πρόσωπα, ηθοποιοί, τραγουδιστές -Ποιοι κατεβαίνουν υποψήφιοι με τον Χαρδαλιά

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ανακοίνωση των υποψηφίων του συνδυασμού του Νίκου Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής, ενώ καθημερινά γίνονται γνωστά κάποια από τα πρόσωπα που έχουν ήδη συμφωνήσει.

Στα ψηφοδέλτια Χαρδαλιά βρίσκονται πρόσωπα που είχαν ήδη συμφωνήσει τη συμμετοχή τους και την κάθοδό τους στις εκλογές με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, αλλά και νέα πρόσωπα επιλογής του νέου υποψηφίου της ΝΔ με σκοπό να δώσε το στίγμα του για τη συμμετοχικότητα.


Οι ανακοινώσεις των ψηφοδελτίων του συνδυασμού Αττική Μπροστά του Νίκου Χαρδαλιά αναμένονται μέσα στην εβδομάδα και όπως φαίνεται -από τις πληροφορίες για τα πρόσωπα που υπάρχουν- θα περιλαμβάνουν άτομα με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση αλλά και νέα πρόσωπα που έχουν διακριθεί τόσο στο επίπεδο της κοινωνικής προσφοράς όσο και στον επαγγελματικό στίβο.

Οπως φαίνεται υπάρχει ισχυρή παρουσία από τον επιστημονικό χώρο, με τη συμμετοχή διακεκριμένων γιατρών και δικηγόρων, έντονη παρουσία εκπροσώπων του αθλητικού χώρου αλλά και του καλλιτεχνικού κόσμου.

 

Γνωστοί δικηγόροι και γιατροί στα ψηφοδέλτια Χαρδαλιά
Στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού του Νίκου Χαρδαλιά βρίσκεται ο γνωστός χειρουργός Γιάννης Λύρας. Στον βόρειο τομέα υποψήφιος θα είναι ο επίσης γνωστός δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου, στο νότιο τομέα η νεαρή δικηγόρος Ίρις Ζαφειροπούλου, κόρη του αείμνηστου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ενώ υποψήφιος με τον συνδυασμό Χαρδαλιά θα είναι και ο ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος.

Στον Νότιο Τομέα θα είναι υποψήφια η δραστήρια Ρένα Βασιλάκη, πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης, η οποία έχει διακριθεί μέσα από τη μακρόχρονη πορεία της στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά της. Στο Νότιο Τομέα θα είναι επίσης υποψήφια η δραστήρια στο χώρο των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες Άννα Μπιθικώτση (κόρη του Γρηγόρη Μπιθικώτση).


Υποψήφια θα είναι στον Πειραιά η ιδιαίτερα δημοφιλής Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, ενώ στον βόρειο Τομέα υποψήφια θα είναι η σύζυγος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, Άννα Μαρία Φλώρου - Τσικρικώνη, με μεγάλη πείρα στα αυτοδιοικητικά, έχοντας διατελέσει αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού. Υποψήφιος θα είναι και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Τουρισμού Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Στο νότιο τομέα υποψήφιος θα είναι ο πρώην προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης, στον Πειραιά η επιχειρηματίας Τζίνα Πολέμη, στα Νησιά ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννης Βουτσινάς και στον Κεντρικό Τομέα η επιχειρηματίας Αλεξάνδρα Πάλλη. Στα ψηφοδέλτια θα βρίσκεται επίσης η αδερφή της Όλγας Κεφαλογιάννη, Χριστίνα.

 

Ηθοποιοί και τραγουδιστές υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι
Στο Νότιο Τομέα υποψήφια θα είναι η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη,   και οι ηθοποιοί Μαίρη Βιδάλη και Κώστας Σόμμερ. Υποψήφια με τον Νίκο Χαρδαλιά θα είναι η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου, ενώ στον κεντρικό τομέα Αθηνών θα είναι υποψήφια η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

 

Ολοι οι αθλητές που κατεβαίνουν υποψήφιοι με τον Νίκο Χαρδαλιά
Στον Κεντρικό Τομέα υποψήφια θα είναι η πρώην πρωταθλήτρια του beach volley Βάσω Καραντάσιου και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης. Επίσης, στον Κεντρικό Τομέα υποψήφιος θα είναι ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας Βασίλης Κωνσταντίνου, αλλά και ο πρώην πρωταθλητής στον στίβο Άγγελος Παυλακάκης.


Στον Πειραιά υποψήφιος θα είναι ο Παραολυμπιονίκης Νίκος Παπαγγελής, στον Βόρειο τομέα θα είναι υποψήφια η πρωταθλήτρια στον στίβο Έρρικα Πρεζεράκου όπως και ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός Νίκος Καρούλιας. Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Σοφοκλής Σχορτσιανίτης θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Νότιου Τομέα, ενώ υποψήφιοι με τον Νίκο Χαρδαλιά θα είναι ακόμη ο ολυμπιονίκης της πάλης Πέτρος Γαλακτόπουλος και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης.

Στο Νότιο Τομέα θα είναι υποψήφιος και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Άρης Μισαηλίδης, ενώ υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά θα κατέβει και ο γνωστός δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ και πρώην Γ.Γ. του ΠΣΑΤ Γιάννης Δάρας.

 

iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης

ΑΑΔΕ: «Λουκέτα» σε καταστήματα εστίασης στα νησιά- 43 επιχειρήσεις, 36.736 παραβάσειςΕλλάδα

«Σαφάρι» σε επιχειρήσεις εστίασης σε νησιά στο Αιγαίο έχει εξαπολύσει η ΑΑΔΕ με συνέπεια να εντοπιστούν τις τελευταίες μέρες 36.736 παραβάσεις σε...43 επιχειρήσεις.  Αναλυτικότερα,...

Α. Γεωργιάδης: Νόμιμη εργασία σε 2 εργοδότες με 12 ώρες το μέγιστο και σύνταξη με ένα κλικ σε 4 χρόνιαΕλλάδα

Για το πολυσυζητημένο εργασιακό νομοσχέδιο που κατατέθηκε την Παρασκευή προς διαβούλευση αλλά και τη ψηφιακή κάρτα εργασίας μίλησε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μega. Σύμφωνα με τ...

Ολοήμερα σχολεία: Δυνατότητα πρόωρης αποχώρησης και στις 14.55 από το νέο σχολικό έτοςΕλλάδα

Τη διεύρυνση της πρόωρης αποχώρησης των μαθητών στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία της χώρας  προβλέπει σχετική απόφαση που υπεγράφη από την υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισ...

Στέφανος Κασσελάκης: Η νέα ανάρτησή του – «Πήρατε τη σκυτάλη της Αριστεράς στα χέρια σας»Ελλάδα

«Όσο οι άλλοι μιλούν για εμάς, εμείς μιλάμε με εσάς» αναφέρει σε νέα ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος – όπως όλα δείχνουν – ετοιμάζεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά ...

Πρεμιέρα την Τετάρτη για το «Καλάθι των Μαθητών» – Υποχρεωτικά προϊόν επώνυμης ετικέτας στο «Καλάθι του Νοικοκυριού»Ελλάδα

Από την Τετάρτη 30 Αυγούστου τίθενται σε ισχύ το «Καλάθι των Μαθητών» και οι βελτιωτικές αλλαγές στο «Καλάθι του Νοικοκυριού», σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης,...

Σε εξέλιξη τα πύρινα μέτωπα στον Έβρο για δέκατο 24ώρο – Μαίνεται το μέτωπο στη ΔαδιάΕλλάδα

Σε εξέλιξη είναι τα πύρινα μέτωπα στον Έβρο, ενώ ήδη διανύουμε το δέκατο 24ωρο. Tο απόγευμα της Κυριακής εκδόθηκαν μηνύματα από το 112, για εκκένωση σε Λευκίμμη και Κασσιτερά. Στη ...