Την Τετάρτη άστατος καιρός με τοπικές βροχές και, κυρίως στα δυτικά , κεντρικά και βόρεια, σποραδικές καταιγίδες. Στα δυτικά τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή , τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Ανατολικά , και το μεσημέρι απόγευμα στα Ηπειρωτικά. Βαθμιαία θα επικρατήσουν Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος το Σάβ/Κυρ. Λίγη συννεφιά , με απογευματινές μπόρες στα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ , στο Αιγαίο τοπικά 6 και το Σάββατο πρόσκαιρα μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Αττική                                                                                                                            

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι Άνεμοι: Θα πνέουν Νοτιοανατολικοί  3 με 5 μποφόρ.  Η Θερμοκρασία: έως 22 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα Συννεφιά , παροδικά αυξημένη με τοπικές βροχές αργά το βράδυ και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας.    Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί  3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 21 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr