ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υποκλοπές: Στον Άρειο Πάγο η Όλγα Γεροβασίλη – Καταθέτει μήνυση για την παρακολούθησή της

Στον Άρειο Πάγο θα μεταβεί λίγο μετά τις 11 η Όλγα Γεροβασίλη προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την παρακολούθησή της από το κακόβουλο και παράνομο λογισμικό παρακολούθησης, Predator.

Η παρούσα εξέλιξη έρχεται ως συνέχεια των αποκαλύψεων του DOCUMENTO σχετικά με τη λίστα παρακολουθήσεων Μητσοτάκη.

 
 

Η Όλγα Γεροβασίλη  θα συναντηθεί με τον Ισίδωρο Ντογιάκο

Η κ. Γεροβασίλη αναμένεται να συναντηθεί με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, ο οποίος δεν έχει επιδείξει τον απαιτούμενο ζήλο για τη διερεύνηση του πολύκροτου σκανδάλου των υποκλοπών, προτιμώντας να ασχοληθεί με το ζήτημα των διαρροών.

 

Υπενθυμίζεται ότι η Όλγα Γεροβασίλη ήταν μεταξύ των δυο κεντρικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. που βρισκόταν στη λίστα παρακολουθήσεων από το Predator.

 

Μεταξύ άλλων, στη λίστα φιγουράρει το όνομα πρώην πρωθυπουργού, ενώ υπάρχουν τα ονόματα υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, βουλευτών της ΝΔ και των συζύγων τους, βουλευτών και αρχηγού κόμματος της αντιπολίτευσης, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών, καθώς και αξιωματούχων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αντιστοίχως είχε πράξει και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης, στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς εντόπισε στη συσκευή του κακόβουλα sms που είχαν ως αποτέλεσμα να τον «παγιδεύσουν» μέσων του «αρπακτικού» προσωπικών δεδομένων.

Διαβάστε επίσης

Τουρκία: Διάβημα κατέθεσε ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα για τον Απόστολο ΤζιτζικώσταΕλλάδα

Ο πρέσβης της Ελλάδας, Χριστόδουλος Λάζαρης, επέδωσε χθες και γραπτώς το διάβημα -μέσω ρηματικής διακοίνωσης- προς το τουρκικό ΥΠΕΞ για την άρνηση εισόδου στον Απόστολο Τζιτζικώστα...

Το «Σύμφωνο της Μυτιλήνης», ένα βήμα για μια ουσιαστική νησιωτική διακυβέρνησηΕλλάδα

Στο εμβληματικό κτήριο που στεγάζεται η έδρα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη Μυτιλήνη, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σύσκεψη των Προέδρων των Νησιωτι...