ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Θεσσαλονίκη – Εκατοντάδες εμβολιασμοί χωρίς ραντεβού στην Αριστοτέλους

Ιδιαίτερα θετική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα της 3ης ΥΠΕ για εμβολιασμό χωρίς ραντεβού στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη.

Από τις 9:00 έως τις 15:00 δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να πραγματοποιήσουν είτε την πρώτη δόση, είτε τη συμπληρωματική με το εμβόλιο της Pfizer.

Πάνω από 200 άτομα εμβολιάστηκαν

Νωρίτερα έπρεπε να έχουν ακυρώσει το ραντεβού τους αν είχαν κλείσει σε κάποιο εμβολιαστικό κέντρο.

«Χαίρομαι που ο κόσμος απολαμβάνει αυτό το δώρο που προσφέρουμε στον εαυτό μας, που είναι το εμβόλιο. Είτε είναι αυτό πρώτη, δεύτερη ή τρίτη δόση», τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι στη μεγάλη προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας «βρίσκεται το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που πρέπει να τους στηρίξουμε με την προσπάθεια μας».

Το αυξημένο ενδιαφέρον των πολιτών για εμβόλια το τελευταίο διάστημα, επιβεβαίωσε ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης.

Όπως είπε στο GRTimes, «η συγκεκριμένη πρωτοβουλία συνδυάζεται με ένα σύνολο δράσεων της 3ης ΥΠΕ. Η συμμετοχή στον εμβολιασμό θα μας οδηγήσει στην επόμενη μέρα».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το GRTimes.gr

 

Διαβάστε επίσης

image descriptionΕλλάδα

Η απασχόληση θα τεθεί επί τάπητος στην επόμενη εισήγηση της Επιτροπής των λοιμοξιολόγων. Ειδικότερα, η επόμενη εισήγηση της Επιτροπής εν όψει της λήψης μέτρων για τον Ιανουάριο, θα...