ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα της περιόδου 2023/2024

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17/7) στα γραφεία της Λίγκας η διαδικασία της ηλεκτρονικής κλήρωσης του προγράμματος του νέου πρωταθλήματος Super League 2023/24 που θα ξεκινήσει το τριήμερο 18-20 Αυγούστου.

Η περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από την «OPAP Arena» υποδεχόμενη τον Παναιτωλικό, ενώ εντός έδρας θα παίξει κι ο δευτεραθλητής Παναθηναϊκός που θα υποδεχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Ατρόμητο.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό που επιστρέφει στα «μεγάλα σαλόνια» μετά από 14 χρόνια, ενώ ο ΠΑΟΚ θα παίξει εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Άρης θα «δοκιμαστεί» στην έδρα του ΟΦΗ το πιο «δυνατό» παιχνίδι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος, ενώ ο Βόλος θα υποδεχθεί τη Λαμία. 

Η έτερη νεοφώτιστη στη Super League, Κηφισιά θα δώσει το πρώτο παιχνίδι της Ιστορίας της στη Super League στους «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως είχε αποφασιστεί εδώ και λίγες ημέρες το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το τριήμερο 18-19-20 Αυγούστου (ένα ματς την Παρασκευή 18/7, όπως είχε γίνει και πέρσι), ενώ θα υπάρξουν συνολικά τέσσερις διακοπές. Οι τρεις τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο θα αφορούν τα διεθνή «παράθυρα» των Εθνικών Ομάδων και εκείνη του Δεκεμβρίου την περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου με τα παιχνίδια να διεξάγονται όλα την ίδια μέρα, ενώ τα play off θα ξεκινήσουν το διήμερο 9-10 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν στις 11-12 Μαΐου, με μία ενδιάμεση διακοπή στις αρχές Μαΐου λόγω της γιορτής του Πάσχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Super League 2023/24

Διαβάστε επίσης

«Χρυσές» οι Αναστασιάδου-Κοντού, χάλκινο η Φράγκου στο Παγκόσμιο κωπηλασίας Κ23Αθλητικά

Την κατάκτηση δύο μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κάτω των 23 στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας πανηγυρίζει η Ελλάδα. Τα γαλανόλευκα «κουπιά» έκαναν και πάλι το καθήκον τους κατακτώντ...

Καγιάκ: 5ος στον κόσμο ο ποριώτης Ο. Μοστίτσογλου - Αύριο αγωνίζεται στον τελικό των 5χλμ Αθλητικά

Μια ακόμη παγκόσμια επιτυχία για τον ναυταθλητισμό του Πόρου, με τον ποριώτη καγιάκερ Όμηρο Μοστίτσογλου να κατατάσσεται, το πρωί του Σαββάτου, στην 5η θέση στον τελικό των 1000μ Κ...

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ο Έντουιν Φαν Ντερ Σαρ σε ΜΕΘ με εγκεφαλική αιμορραγίαΑθλητικά

Σοκ προκαλεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση ότι ο θρυλικός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Άγιαξ, ο Edwin Van der Sar, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ νοσοκομείου της Κροα...

Καγιάκ: Φουλ για παγκόσμιο μετάλλιο ο ποριώτης αθλητής Όμηρος Μοστίτσογλου - Το Σάββατο αγωνίζεται στον τελικό Αθλητικά

Στην elite του παγκόσμιου Καγιάκ, ο ποριώτης καγιάκερ Όμηρος Μοστίτσογλου και ο προπονητής του Αντώνης Λαδάς. Ο νεαρός αθλητής κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 1.000μ στο Κ1 μ...