Οι άνθρωποι που καταναλώνουν τρόφιμα ή ροφήματα πλούσια στις αντιοξειδωτικές ουσίες φλαβονόλες, οι οποίες υπάρχουν ιδίως στο τσάι, καθώς επίσης σε πολλά φρούτα και λαχανικά, κινδ...
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Η συχνή κατανάλωση των καυτερών πιπεριών τσίλι συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο για πρόωρο θάνατο από καρδιά ή εγκεφαλικό, σύμφωνα με μια νέα ιταλική επιστημονική έρευνα. Η εν λόγω πι...
Υγιεινή διατροφή σημαίνει και υγιή πλανήτη, καθώς τα φαγητά που κάνουν καλό στην υγεία, έχουν παράλληλα συνήθως και μικρότερο περιβαλλοντικό «αποτύπωμα», σύμφωνα με μια νέα βρεταν...
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε η Γυμναστική Ένωση Πόρου Τροιζηνίας σε συνεργασία με τον Δήμο Πόρου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 σ...
Ο τομέας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πόρου διοργανώνει την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο κτήριο Συγγρού, ομιλία με θέμα: Διατροφή στο σχολικό περιβάλλον – Γερά οστά και...