ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι αντιοξειδωτικές φλαβονόλες σε τσάι, φρούτα και λαχανικά μειώνουν τον κίνδυνο για ΑλτσχάιμερΥγεία

  Οι άνθρωποι που καταναλώνουν τρόφιμα ή ροφήματα πλούσια στις αντιοξειδωτικές ουσίες φλαβονόλες, οι οποίες υπάρχουν ιδίως στο τσάι, καθώς επίσης σε πολλά φρούτα και λαχανικά, κινδ...

Οι πιπεριές τσίλι μειώνουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου από έμφραγμα ή εγκεφαλικό, σύμφωνα με ιταλική έρευναΥγεία

Η συχνή κατανάλωση των καυτερών πιπεριών τσίλι συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο για πρόωρο θάνατο από καρδιά ή εγκεφαλικό, σύμφωνα με μια νέα ιταλική επιστημονική έρευνα. Η εν λόγω πι...

 Όποιο φαγητό κάνει καλό στην υγεία, κάνει και στον πλανήτη (και αντίστροφα), σύμφωνα με νέα μελέτηΥγεία

 Υγιεινή διατροφή σημαίνει και υγιή πλανήτη, καθώς τα φαγητά που κάνουν καλό στην υγεία, έχουν παράλληλα συνήθως και μικρότερο περιβαλλοντικό «αποτύπωμα», σύμφωνα με μια νέα βρεταν...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα με θέμα τη διατροφή και την ανατομίαΠΟΡΟΣ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε η Γυμναστική Ένωση Πόρου Τροιζηνίας σε συνεργασία με τον Δήμο Πόρου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 σ...