ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Χαρισματικά άτομα με ιδιαιτερότητες»

Η Παγκόσμια  ημέρα  ΑΜΕΑ στις 3 Δεκεμβρίου ήταν η αφορμή για να υλοποιηθεί στο 2ο Γυμνάσιο Αίγινας παρουσίαση προγράμματος   με  τον  τίτλο:  « Χαρισματικά άτομα  με ιδιαιτερότητες».

Το  πρόγραμμα επιμελήθηκαν και παρουσίασαν οι καθηγήτριες  Ειδικής Αγωγής κ. Κασιάρα Μαρία, Παπλωματά  Μαρία Ελένη, Γυμνοπούλου Ελένη. Η παρουσίαση  περιελάμβανε έναν μεγάλο αριθμό διασήμων προσώπων  με ιδιαίτερα προβλήματα που όμως  διέπρεψαν σε πολλούς τομείς όπως ο αθλητισμός, η μουσική, το θέατρο, η πολιτική, οι τέχνες.

Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση που συνέβαλε στην περαιτέρω κατανόηση της σπουδαιότητας  του θέματος και στην ανάγκη διασφάλισης των δικαιωμάτων των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Διαβάστε επίσης

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ» για την απώλεια της Κατερίνας ΧάρακαΑίγινα

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Ιωάννης Ζορμπάς ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ» και τα μέλη της εκφράζουν τη θλίψη τους για την απρόσμενη και πρόωρη απώλεια του μέ...

Καταρρέει στην Αίγινα το υπέροχο Καποδιστριακό κτίριο που ανήκει στο υπουργείο ΠαιδείαςΑίγινα

Τώρα που πλησιάζει ο καιρός για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 έρχονται στο φως και κτίρια-ορόσημα που σηματοδοτούν την απαρχή του νεότερου ελληνι...