ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

 Στο Sports Illustrated το πρώτο κορίτσι της Μπουρκίνας

Ένα γνωστό σομαλο - αμερικανικό σούπερ μοντέλο έχει γίνει το πρώτο μουσουλμανικής καταγωγής μοντέλο, που εμφανίζεται στο περιοδικό Sports Illustrated φορώντας μια μπουρκίνα.

Πρόκειται για την Halima Aden η οποία παρουσιάζεται στο ετήσιο τεύχος του δημοφιλούς ανδρικού περιοδικού με έναν σύνθετο μαγιό που καλύπτει ολόκληρο το σώμα εκτός από το πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια.

Η Halima Aden μεγάλωσε σε ένα στρατόπεδο προσφύγων στην Κένυα, μετανάστευσε στις ΗΠΑ σε ηλικία επτά και άρχισε να φοράει το hijab λίγο αργότερα.

«Τώρα βλέπουμε πολιτικούς, επιχειρηματίες, τηλεοπτικούς δημοσιογράφους και άλλες επιτυχημένες γυναίκες με hijabi και αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε», είπε.

«Είναι τόσο μεγάλη τιμή που το Sports Illustrated έχει κάνει το βήμα για να παρουσιάσει την ομορφιά που οι γυναίκες έχουν ντυμένες με ταπεινότητα».

Διαβάστε επίσης

image descriptionΓυναίκα

Τα αξεσουάρ είναι η τελευταία πινελιά σε κάθε λουκ και ουσιαστικά το «χρωματίζουν». Ακόμα και το πιο απλό, μονότονο ή ακόμα και βαρετό σύνολο αποκτά χαρακτήρα με την προσθήκη κατάλ...