ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γραφεία στην Αθήνα από διεθνή μεσιτική εταιρεία ακίνητων

Διεθνής μεσιτική εταιρεία ακίνητων με παρουσία σε 300 τοποθεσίες στην Ευρώπη άνοιξε γραφεία στη πλατεία Συντάγματος

 

Η αγορά των ακινήτων  προσελκύει πάντοτε το ενδιαφέρον, ενώ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια οι επενδυτικές τάσεις έχουν αναθερμανθεί σημαντικά.

 

Το γεγονός αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και η εγκατάσταση μεγάλων εταιρειών συμβούλων ακινήτων, σε καίριες περιοχές του κέντρου της Αθήνας.  Για παράδειγμα, στην Λεωφόρο Αμαλίας, στην Πλατεία Συντάγματος,  εγκαινίασε πρόσφατα το κατάστημά της η εταιρεία Von Poll Real Estate.

 

Η έδρα της εταιρείας είναι στη Φρανκφούρτη, που αποτελεί και το κέντρο επικοινωνίας με  τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους, οι οποίοι ξεπερνούν τους 1.200 παγκοσμίως και εξειδικεύονται στον χρηματοπιστωτικό κλάδο και τον κλάδο ακινήτων, στους τομείς του μάρκετινγκ, της αρχιτεκτονικής, των οπτικών και ψηφιακών μέσων, των δημοσίων σχέσεων καθώς και στον τομέα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης.

 

Η εταιρεία εκπροσωπείται σε περισσότερες από 300 τοποθεσίες στην Ευρώπη, με την πλειοψηφία αυτών να βρίσκεται στη Γερμανία, ενώ προσφέρει τις υπηρεσίες της  σε Ιταλία, Αυστρία , Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ελβετία, Ισπανία, Κροατία και Σερβία.

 

Όσον αφορά στα εμπορικά ακίνητα, η εταιρεία εξειδικεύεται μέσω της Von Poll Commercial ,η οποία είναι διεθνής συμβουλευτική και μεσιτική εταιρεία που καλύπτει τόσο την ενοικίαση όσο και την πώληση εμπορικών ακινήτων στις περισσότερες γερμανικές και διεθνείς τοποθεσίες. Η επιχειρηματική της δραστηριότητα αφορά σε όλους τους τύπους εμπορικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των χώρων γραφείων και λιανικής πώλησης, των οικοπέδων και των βιομηχανικών ακινήτων, αλλά και των οικιστικών και εμπορικών επενδύσεων, ενώ μεταξύ άλλων καταρτίζει τις σχετικές χρηματοοικονομικές μελέτες και τις μελέτες των προοπτικών της αγοράς.

 

Η εμπορική πτυχή της εταιρείας, δραστηριοποιείται περισσότερο  σε μεγάλες γερμανικές πόλεις, όπως το Βερολίνο, η Βρέμη, το Ντίσελντορφ, η Φρανκφούρτη, το Αμβούργο και η Λειψία, με τους εμπορικούς εταίρους της να επεκτείνονται και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

 

Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει εκπαιδευτικό τμήμα καθώς και συνεργασίες με ανεξαρτήτους εκτιμητές. Τέλος, η εταιρεία επικεντρώνεται στον στρατηγικό σχεδιασμό και το μάρκετινγκ, ώστε να επιτυγχάνεται με τον καλύτερο τρόπο μία πώληση ή μίσθωση.  

 

Όσον αφορά στην Ελλάδα, η εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες της τόσο στην ηπειρωτική, όσο και στη νησιωτική χώρα.

 

Διαβάστε επίσης

Τελευταία ευκαιρία για δήλωση της ακίνητης περιουσίας στο ΚτηματολόγιοΕλλάδα

  Το Ελληνικό Κτηματολόγιο, με ανακοίνωσή του, καλεί για τελευταία φορά τους πολίτες, που είτε δεν έχουν δηλώσει καθόλου την ιδιοκτησία τους, είτε έχουν προχωρήσει σε δήλωση εμπρόθ...

Μεγάλες αλλαγές στην αγορά ακινήτων φέρνει η κρίση της πανδημίαςΟικονομία

  Μεγάλες είναι οι αλλαγές που περιμένουν να γίνουν στο επόμενο διάστημα παράγοντες της αγοράς ακινήτων, ως αποτέλεσμα της κρίσης που προκαλεί η πανδημία του νέου κορονοϊού. Τα πρώ...

Η νέα εποχή στην αγορά των ακινήτων ΣΠΙΤΙ

Αντιπαροχές στα κόκκινα, τιμές στα ύψη, δάνεια με τη σέσουλα... Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις (ιδιαίτερα αν είσαι ιδιοκτήτης ακινήτου). Η νέα εποχή στην αγορά ακινήτων ...