ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία για τους κάδους των σκουπιδιών στην Κυψέλη

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία είχε ο Πρόεδρος  της Κοινότητας της Κυψέλης. Τοποθέτησε  μια καλαίσθητη "περίφραξη" στους δύο κάδους σκουπιδιών που βρίσκονται κάτω από το κοιμητήριο της Κυψέλης.

 


Σε αυτόν το χώρο οι διερχόμενοι οδηγοί αφήνουν πολλά σκουπίδια και αρκετές φορές μερικά από αυτά είναι ογκώδη. Ο χώρος ήταν πολύ βρώμικος και πολλά σκουπίδια σκορπούσαν και στα γειτονικά χωράφια, δημιουργώντας έναν μεγάλο σκουπιδότοπο στον οποίο υπήρχε ακόμα και κίνδυνος πυρκαγιάς.

 


Το σημείο αυτό ήταν επίσης το αγαπημένο στέκι πολλών αδέσποτων σκυλιών και γατιών  που έβρισκαν την τροφή τους σκίζοντας τις σακούλες ή σκορπίζοντας τα σκουπίδια έξω από τους κάδους.

 


Ήρθε λοιπόν η στιγμή να καθαριστεί και να νοικοκυρευτεί το σημείο αυτό. Η αρχή έγινε από αυτό το σημείο και ελπίζουμε αλλά και ευχόμαστε να έχει συνέχεια και σε άλλα σημεία της Κυψέλης αλλά και  της Αίγινας.
Οι πρωτοβουλίες αυτές που εδώ στην Αίγινα μας ξαφνιάζουν ευχάριστα σε άλλα νησιά πιο μικρά ή απομακρυσμένα είναι καθημερινότητα πλέον.
Όπως μας ενημέρωσε  ο κ. Μ. Γιαννούλης η περίφραξη αυτή έγινε με δικά  του έξοδα και σκοπεύει ανάλογες παρεμβάσεις να γίνουν και σε άλλα σημεία  της Κυψέλης.

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Στην τελική ευθεία η κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού υδροδότησης της ΑίγιναςΑίγινα

Με παρεμβάσεις του Περιφερειάρχη Αττικής και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών -  Γ. Πατούλης: «Μετά από πολλά χρόνια ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση ενός έργου ...

Παράταση μέχρι τις 7 Οκτωβρίου για ρύθμιση οφειλών προς τον Δήμο ΑίγιναςΑίγινα

Παράταση μέχρι τις 7 Οκτωβρίου για την υποβολή αίτησης με σκοπό τη ρύθμιση οφειλών  προς το Δήμο Αίγινας μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας σύμφωνα με την Υπουργική...