ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπαρτσελόνα: Η ιδιαίτερη φανέλα για την Ημέρα της Γυναίκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8/3), η Mπαρτσελόνα  παρουσίασε μία ιδιαίτερη φανέλα σε συνεργασία με την Ισπανίδα σχεδιάστρια μόδας Μαρία Εσκοτέ που έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τις νεότερες γενιές για την ισότητα.

 

 


 

Η φανέλα έχει ένα μείγμα από τα αυθεντικά μπλε και βυσσινί χρώματα της Μπαρτσελόνα με κυρίαρχο το μωβ. Επιπλέον, ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από το «μότο» της καμπάνιας του συλλόγου: «Η ισότητα είναι στα χρώματά μας».


 Περιέργως, η φανέλα δεν έχει κατασκευαστεί από τη Nike, τον χορηγό του συλλόγου, κάτι που τροφοδοτεί περαιτέρω τις εικασίες για τη συνέχεια της συνεργασίας με την  αμερικάνικη εταιρεία.
 

Α. Βαζογιάννης*

*ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Κύπελλο: Στον τελικό ο Άρης 14 χρόνια μετά, κράτησε στο 0-0 με τον ΠαναιτωλικόΑθλητικά

«Πατώντας» πάνω στη νίκη με 1-0 στο Αγρίνιο, ο Άρης εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μένοντας στον επαναληπτικό στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθη...

Σοκ και θλίψη, πέθανε η πρώην αθλήτρια βόλεϊ του Παναθηναϊκού Ρούξι ΝτουμιτρέσκουΑθλητικά

Σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση για τον θάνατο της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρουμάνα πρώην βολεϊμπολίστρια, η οποία έκανε σπουδαία καριέρα στην χώρα μας με τα «χρώματα» του Παναθηναϊκ...